spot_img

Alonso: «Εδώ είναι F1, όχι φιλανθρωπικός αγώνας»

Ο Fernando Alonso έκανε ξεκάθαρο πως η McLaren-Honda πρέπει να αντιδράσει άμεσα στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει φέτος.

Με μία ακόμη δύσκολη σεζόν να αρχίζει για την McLaren Honda στην Αυστραλία, ο Ισπανός προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να εμψυχώσει την ομάδα να καταφέρει να γυρίσει τούμπα την κατάσταση. Ο Alonso δεν είναι καθόλου χαρούμενος με την τωρινή κατάσταση

«Προφανώς είμαι αρκετά δυσαρεστημένος με αυτή τη κατάσταση. Αλλά είναι αυτό που είναι και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να το βελτιώσουμε. Έχω ζητήσει από την ομάδα να αντιδράσει άμεσα στην κατάσταση αυτή γιατί εδώ είναι η F1, δεν πρόκειται ποτέ να σε περιμένει κανένας. Δεν είναι φιλανθρωπικός αγώνας και πρέπει να βελτιώσουμε τη κατάσταση».

Ο Alonso δεν περιμένει κάτι συναρπαστικό από την McLaren στον πρώτο αγώνα, όμως ελπίζει σε κάποιο αποτέλεσμα έκπληξη.

«Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ σκληρά τις τελευταίες δύο εβδομάδες για να είμαστε έτοιμοι εδώ, όμως στην F1 δεν γίνονται θαύματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα, όμως πρέπει να λύσουμε τα προβλήματά μας. Όμως, στη τελική είναι αγώνας και πολλά μπορούν να συμβούν όπως εγκαταλείψεις. Ελπίζω εδώ να μπορέσουμε να πιέσουμε περισσότερο, καθώς στις δοκιμές δεν μπορούσαμε να το κάνουμε».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles