spot_img

Ο Hamilton περιμένει τις αναβαθμίσεις της Red Bull

O Βρετανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής είναι περίεργος να δει το νέο πακέτο που θα φέρει η ομάδα του Milton Keynes στο GP Αυστραλίας.

Στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, η Ferrari ήταν εκείνη που έδειξε να έχει την υπεροχή έναντι της Mercedes, πράγμα που εξέπληξε αρκετούς. Όμως, η Red Bull δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο, ενώ πολλοί περίμεναν πως φέτος θα έκανε το βήμα παραπάνω.

Οι οδηγοί της Αυστριακής ομάδας έχουν δηλώσει πολλές φορές πως δεν περιμένουν νίκες στην αρχή της σεζόν, όμως ο Hamilton περιμένει να δει τι θα φέρει η Red Bull στην Αυστραλία.

«Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα φέρουν στην Αυστραλία, καθώς ήταν αρκετά πιο πίσω από την Ferrari στις δοκιμές. Δεν τους είδα να φέρνουν αναβαθμίσεις, οπότε υποθέτω πως θα φέρουν αρκετές εδώ και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι ετοιμάζουν».

Οι αλλαγές στους κανονισμούς, τόσο στην αεροδυναμική αλλά και με τα νέα πιο φαρδιά ελαστικά, έχουν επιτρέψει στις ομάδες να γίνουν μεγαλύτερη απειλή για την Mercedes, με τον Hamilton να το βλέπει με καλό μάτι.

«Όσο μεγαλύτερη είναι η μάχη, τόσο πιο ικανοποιητικό είναι όταν κερδίζεις. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να υπήρχε μεγάλη αλλαγή κανονισμών μετά από 3 χρόνια. Πρέπει να κάνουν περισσότερες αλλαγές, καθώς υπάρχει συνήθως μία ομάδα που έχει το πάνω χέρι και είναι δύσκολο για τους υπόλοιπους να τη φτάσουν. Το να κάνεις αλλαγές σίγουρα είναι ιδιαίτερο. Δεν έχω δει ποτέ τους οπαδούς πιο ενθουσιώδεις, καθώς δεν γνωρίζει πραγματικά κανένας που είναι οι ομάδες στη μεταξύ τους μάχη. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια ομάδα που νίκησε πρωτάθλημα μετά από συνεχόμενη αλλαγή κανονισμών. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να καταφέρουμε κάτι που κανένας άλλος δεν έχει κάνει».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles