spot_img

Alonso: «Τρομερό το συναίσθημα να είσαι και πάλι νικητής»

Ο Fernando Alonso ήταν πανευτυχής μετά τον θρίαμβο της Toyota στο Spa και δήλωσε έτοιμος αυτός και η ομάδα του για το Le Mans.

Ο Ισπανός στο ντεμπούτο του στο WEC πήρε τη νίκη μαζί με τους Kazuki Nakajima και Sebastien Buemi στο #8 TS050 Hybrid, με το δεύτερο αγωνιστικό να ολοκληρώνει τον θρίαμβο με το 1-2. Ο δύο φορές πρωταθλητής της F1, έφερε στον τερματισμό το αγωνιστικό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το κυνήγι για ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Ήμασταν στη κορυφή για τους περισσότερους γύρους του αγώνα. Είχαμε τρία safety cars που μας έκαναν να χάσουμε το πλεονέκτημά μας, αλλά μείναμε εκεί μέχρι το τέλος. Φανταστική δουλειά από την ομάδα. Οι Sebastien και Kazuki έκαναν τη ζωή μου πιο εύκολη. Όλα θα μπορούσαν να συμβούν σε 6 ώρες. Είναι πολύ ωραίο που ανέβηκα και πάλι στο βάθρο. Το έλεγα στα παιδιά πως είναι τρομερό το συναίσθημα αυτό.

Τώρα, η επόμενη αποστολή είναι το Le Mans και η προσπάθεια της Toyota να πάρει τη νίκη την οποία ψάχνει εδώ και πολλά χρόνια στον θρυλικό αυτό αγώνα.

Σίγουρα ο αγώνας στο Spa ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία για τo Le Mans. Είναι σαν δοκιμές αλλά απονέμονται και βαθμοί στο τέλος του. Θέλαμε να δοκιμάσουμε σε πραγματικές συνθήκες αγώνα με άλλες ομάδες στην ίδια πίστα. Είμαστε έτοιμοι για το Le Mans. Σίγουρα θα είναι ένας πιο δύσκολος αγώνας, διότι είναι 24 ώρες και πολλά προβλήματα μπορούν να προκύψουν. Όμως θα πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles