spot_img

Ανακοινώνεται σύντομα ο Hulkenberg στη Haas

O Nico Hulkenberg αναμένεται να οδηγεί για την ομάδα της Haas F1 από την επόμενη αγωνιστική σεζόν, παίρνοντας τη θέση του Mick Schumacher.

Τους τελευταίους μήνες, πολλές φήμες είχαν συνδέσει τον Nico Hulkenberg με τη δεύτερη θέση στην ομάδα της Haas το 2023. Η αμερικανική ομάδα φαίνεται πως δεν έχει πια εμπιστοσύνη στον Mick Schumacher και επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Γερμανό για την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χούλκενμπεργκ ήταν πολύ αισιόδοξος για τις πιθανότητές του να επιστρέψει στη Formula 1. Ο 35χρονος έχει αγωνιστεί σε δύο Grand Prix φέτος για λογαριασμό της Aston Martin, αντικαθιστώντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ που είχε νοσήσει από Covid σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία. Η Haas επέλεξε να μην ανακοινώσει το δεύτερο οδηγό της για την επόμενη χρονιά στη Βραζιλία, όμως η ανακοίνωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Μην χάσετε την Τρίτη 15/11 στις 21:00 την εκπομπή Slipstream για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Βραζιλίας. Βρείτε το link εδώ.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της ομάδας, Gunther Steiner στο πλαίσιο του αγώνα στο Σάο Πάολο, η επισημοποίηση του line-up των Αμερικανών, αναμένεται από ώρα σε ώρα.

«Να περιμένετε την ανακοίνωση κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν θα σας πω ποια ημέρα, διότι όλοι θα το περιμένετε. Ολοκληρώνουμε τις λεπτομέρειες, το πώς θα γίνει η ανακοίνωση και τι θα κάνουμε».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #101 για τη Formula 1. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Hulkenberg αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, πριν το αγωνιστικό τριήμερο του Άμπου Ντάμπι. Η Haas πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να έχει στο μονοθέσιό της τον 35χρονο Γερμανό στο τεστ του Άμπου Ντάμπι την Τρίτη μετά το Grand Prix, ώστε να γνωρίσει την ομάδα και να οδηγήσει το μονοθέσιό της.

Ως αποτέλεσμα, έπειτα από δύο σεζόν στη Formula 1, ο Schumacher θα μείνει δίχως αγωνιστική θέση για το 2023. Ο Γερμανός έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με το ρόλο του αναπληρωματικού οδηγού στη Mercedes-AMG την επόμενη χρονιά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles