spot_img

Ανανέωσε με πολυετές συμβόλαιο ο Leclerc με τη Ferrari;

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο πως ο Charles Leclerc ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Scuderia Ferrari με χρονική διάρκεια-έκπληξη.

Ακόμη καλά-καλά δεν μπήκαμε σε ρυθμούς καλοκαιρινού διαλείμματος, η «Silly Season» της Formula 1 για το 2023 ξεκίνησε. Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκονται οι Charles Leclerc και Scuderia Ferrari.

Σύμφωνα με το funoanalisitecnica.com, o Μονεγάσκος οδηγός ήδη έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μαρανέλο. Θα έχει ισχύ από το 2025, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024. Ενδιαφέρουσα είναι η διάρκεια για την οποία κάνουν λόγο οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η διάρκεια συμβολαίου του Leclerc θα είναι 2+3 χρόνια, κάτι που θα τον κρατήσει στο Μαρανέλο μέχρι το 2029 το αργότερο. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο 25χρονος είχε επιβεβαιώσει πως ξεκίνησε συνομιλίες με τη Ferrari για την επέκταση της συνεργασίας τους, ωστόσο τόνισε πως βρίσκονταν σε πρώιμο στάδιο.

Μην χάσετε απόψε στις 9μμ την εκπομπή Slipstream #121 με την ανάλυση του Grand Prix Βελγίου. Ακούστε τη στο παρακάτω βίντεο ή πατήστε εδώ.

Οι Ιταλοί φέρνουν και το όνομα του Carlos Sainz στο προσκήνιο. Η πλευρά του Ισπανού φέρεται να ζητά ανάλογο συμβόλαιο με του Leclerc, ώστε οι δυο οδηγοί να συνεχίσουν ως teammates για πολλά ακόμη χρόνια στη Ferrari. Ωστόσο ο πατέρας Sainz ψάχνει εναλλακτικές για τον γιό του, με το όνομα της Alpine να αναφέρεται ως πιθανός προορισμός για τον 27χρονο.

Το συμβόλαιο του Sainz με τη Ferrari ολοκληρώνεται επίσης στο τέλος του 2024, με τη Ferrari να έχει ήδη συνδεθεί με τον Alex Albon ως πιθανή επιλογή αντικατάστασης του Ισπανού.

Με δεδομένο πως είμαστε στο καλοκαιρινό διάλειμμα οι φήμες της «Silly Season» θα πληθαίνουν μέχρι ο μαγικός κόσμος της Formula 1 να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix Ολλανδίας το τριήμερο 25-27 Αυγούστου.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #120 με την ανάλυση του GP Ουγγαρίας. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles