spot_img

Ανυπομονεί για τους επόμενους αγώνες ο Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει πως η μάχη με την Ferrari θα είναι πολύ κλειστή στους επόμενους αγώνες και δύσκολα μπορεί κάποιος να κάνει πρόβλεψη.

Ο Βρετανός πήρε μια μεγάλη και άκρως σημαντική νίκη στην Σιγκαπούρη και με την εγκατάλειψη του Sebastian Vettel, εκτόξευσε τη διαφορά στο πρωτάθλημα στους 28 βαθμούς. Η Mercedes δυσκολεύτηκε πολύ την Παρασκευή και το Σάββατο στην Marina Bay, όμως πήρε μια αναπάντεχα εύκολη νίκη την Κυριακή.

Πλέον, απομένουν μόλις έξι αγώνες για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής περιμένει ακόμα πιο σκληρή μάχη.

Ειλικρινά, πιστεύω πως θα είμαστε πολύ κοντά στους επόμενους αγώνες. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις. Μ’αρέσει να οδηγώ περισσότερο από ποτέ. Πιστεύω πως οδηγώ καλύτερα από ποτέ. Νιώθω πιο ολοκληρωμένος οδηγός από ποτέ, κάτι το οποίο είναι θαυμάσιο. Προσπαθώ να μένω συγκεντρωμένος και να μην κάνω λάθη. Είναι κάτι στο οποίο εστιάζω φέτος. Και το να εστιάζω στο να μην κάνω λάθη, φαίνεται πως λειτουργεί.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός μίλησε για το συμβάν της εκκίνησης ανάμεσα στις δύο Ferrari και τον Verstappen, δίνοντας τη δική του οπτική.

Συχνά στις εκκινήσεις, δεν μπορείς να δεις στον καθρέπτη αυτόν που είναι πίσω σου. Είναι στο τυφλό σου σημείο εάν κάνει παρόμοια εκκίνηση με εσένα και είναι δύσκολο να γνωρίζεις που ακριβώς βρίσκεται. Οπότε η πρώτη σου σκέψη είναι να καλύψεις το σημείο που υπάρχει στην εσωτερική και να τον απωθήσεις. Υποθέτω πως αυτό έκανε ο Vettel. Όταν το κάνεις αυτό, εμφανίζεται στον καθρέπτη σου και μπορείς να δεις που βρίσκεται στην περιφερειακή σου όραση. Μερικές φορές όμως, δεν πρέπει να παίρνεις αυτό το ρίσκο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles