spot_img

O Mark Webber για το συμβάν στην εκκίνηση της Σιγκαπούρης

Ο Mark Webber πήρε θέση για το χάος της εκκίνησης και την σύγκρουση ανάμεσα στον Max Verstappen και τις δύο Ferrari.

O Αυστραλός πρώην οδηγός της F1 και πρωταθλητής στο WEC με την Porsche, εξέφρασε την άποψη του για την εκκίνηση στην Σιγκαπούρη. Ο Webber, ήταν χαρούμενος που δεν δόθηκε ποινή σε κανέναν, ενώ ήταν απογοητευμένος που ο Raikkonen έκανε τόσο καλή εκκίνηση και κατέληξε με διαλυμένο μονοθέσιο.

Δεν υπήρχε καμία περίπτωση ο Sebastian να γνώριζε πως ο Kimi έκανε τόσο καλή εκκίνηση και έτσι επικεντρώθηκε στον Max. O Max είναι απόλυτα αθώος. Ο Seb επιχείρησε να προστατεύσει τη θέση του πηγαίνοντας βαθιά προς τα αριστερά. Ο Kimi δέχθηκε την καλύτερη ποινή για μια εξαιρετική εκκίνηση. Απλά καταστράφηκε ο αγώνας.

Στη συνέχεια, ο Webber μίλησε για τον Sebastian Vettel και τα λόγια του συμβαδίζουν με την άποψή μας για το συμβάν στην εκκίνηση που μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Πιστεύω πως μερικές φορές ο Sebastian ξεχνά το ότι εκεί που τελειώνει το κράνος του δεν τελειώνει και το μήκος του μονοθεσίου του. Υπάρχει λίγο ακόμα που πρέπει να περάσει [το μονοθέσιο]. Είναι αστείο. Ο Seb φεύγει κομμάτια από εδώ και η Ferrari δεν θα πάρει βαθμούς.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles