spot_img

Αποχωρεί από την Ducati o Dovizioso

O Andrea Dovizioso δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του, Simone Battistella.

H ιστορία σχετικά με την παραμονή του Dovizioso στην Ducati φαίνεται να έχει ένα άδοξο τέλος, με τις δύο μεριές να αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους στο τέλος του 2020. Από την ιταλική ομάδα, γνωρίζαμε πως δεν θα παρθεί κάποια απόφαση πριν το τέλος των δύο αγώνων στην Αυστρία, τώρα όμως αλλάζουν τα πράγματα.

Ο μάνατζερ του Dovi, μίλησε στα ιταλικά μέσα και αποκάλυψε το επερχόμενο διαζύγιο των δύο πλευρών.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με την Ducati και είπαμε πως ο Andrea δεν έχει καμία διάθεση να συνεχίσει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια, επειδή θέλει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα τους, στους αγώνες του και πιστεύουμε πως οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να συνεχίσουμε. Ο Andrea φυσικά και επιθυμεί να συνεχίσει στο πρωτάθλημα αν βρει κάποια προσφορά και πρόγραμμα το οποίο θα τον ευχαριστήσει.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εξέλιξη αυτή αφήνει μία κενή θέση στην εργοστασιακή ομάδα, με τον Jack Miller να έχει ήδη υπογράψει για το 2021. Αρκετοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του Dovi, με τους Peco Bagnaia, Johann Zarco και Jorge Lorenzo να είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles