spot_img

GP Ισπανίας FP3: Μπροστά ο Hamilton αλλά κοντά ο Verstappen – Στον τοίχο ο Ocon

Ο Lewis Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός στο FP3 του GP Ισπανίας και ετοιμάζεται για ακόμα μια pole position στις κατατακτήριες.

Ο Βρετανός βγήκε στα τελευταία λεπτά με την soft γόμα και με έναν αρκετά καλό αλλά όχι τέλειο γύρο έγραψε το 1:17.222 και πήρε την 1η θέση στη τελευταία προσπάθεια πριν τις κατατακτήριες. Ο χρόνος αυτός ήταν πιο αργός σε σχέση με της Παρασκευής, κάτι το οποίο σημαίνει πως οι συνθήκες της πίστας και τα φορτία καυσίμου ήταν πολύ διαφορετικά. Ο Valtteri Bottas έκλεισε στην 2η θέση 0.151s πίσω από τον teammate του, με τους δύο να αποτελούν φαβορί για τις κατατακτήριες δοκιμές σε μια μάχη μεταξύ τους. Ο Max Verstappen μπορεί να έκλεισε 0.5s πίσω από τον Hamilton, όμως ο γρήγορος γύρος του δεν ήταν αρκετά καλός και σίγουρα μπορεί να βρεθεί πιο κοντά στα «Μαύρα Βέλη».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Carlos Sainz με την McLaren έχοντας ένα πολύ καλό πρωινό με το μονοθέσιό του και αν έχει λύσει τα προβλήματα με τη ψύξη, τότε αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάει εντός έδρας. Για το FP3, έμεινε 0.8s μακριά από την κορυφή αλλά είχε τον Sergio Perez με την Racing Point 0.050s πίσω του. Ακολούθησε ο Charles Leclerc με την Ferrari στην 6η θέση σε μια μέτρια εμφάνιση και μπροστά από τον Pierre Gasly, ο οποίος ήταν ο τελευταίος οδηγός στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Hamilton. Την πρώτη 10άδα έκλεισε ο Lance Stroll μπροστά από τον μέτριο και πάλι Alex Albon, με την πρώτη Renault να είναι ο Daniel Ricciardo 0.013s πίσω του.

Ο Esteban Ocon έβαλε ένα πρόωρο τέλος στη διαδικασία όταν σε γύρο εισόδου στα pit, είδε τον Kevin Magnussen να μειώνει ταχύτητα στην έξοδο της στροφής 3 προς τη στροφή 4. Ο Γάλλος προσπάθησε να τον αποφύγει και έχασε τον έλεγχο χτυπώντας στον τοίχο, διαλύοντας την εμπρός αεροτομή και έβγαλε κόκκινη σημαία.

Ο Sebastian Vettel βρέθηκε μόλις στην 12η θέση μπροστά από τον Romain Grosjean, o οποίος έχασε τον ρυθμό του σε σχέση με την Παρασκευή και μένει να δούμε τι θα κάνει στις κατατακτήριες. Η πρώτη Alfa Romeo ήταν του Kimi Raikkonen στη 14η θέση, ενώ οι δύο Williams έκλεισαν στις τελευταίες θέσεις.

Αποτελέσματα FP3 για το GP Ισπανίας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles