spot_img

Αποκαλύφθηκε το νέο όνομα και το λογότυπο της AlphaTauri

H Scuderia AlphaTauri άλλαξε επίσημα ονομασία και δημοσίευσε και το λογότυπο το οποίο θα χρησιμοποιεί από φέτος στη Formula 1.

Άργησε αλλά τελικά η Red Bull ανακοίνωσε τα τελικά πλάνα της για τη δεύτερη ομάδα της στο μαγικό κόσμο της Formula 1, παράλληλα με την έναρξη μιας μεγάλης συνεργασίας με τη Visa.

Μία συνεργασία που θα αφορά και την πρώτη ομάδα, τη Red Bull Racing, με τα λογότυπά της να κοσμούν τις RB20 των Max Verstappen και Sergio Perez αλλά και τις συμμετοχές των δύο ομάδων στο F1 Academy.

Tις τελευταίες εβδομάδες, το όνομα Racing Bulls έπαιζε πολύ στα social media δεν υιοθετήθηκε. Έτσι, η ομάδα που ξεκίνησε την πορεία της στη Formula 1 (μετά την εξαγορά της Minardi) ως Scuderia Toro Rosso και τις τελευταίες τέσσερις σεζόν αγωνιζόταν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως Scuderia AlphaTauri, φέτος θα μάχεται στις πίστες ως Visa Cash App RB Formula One Team ή αλλιώς VCARB F1 Team.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.


Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα… αναφερόμαστε στην ομάδα, αφού συνήθως υπάρχουν και τα ονόματα χορηγών στην επίσημη ονομασία μίας ομάδας τα οποία και δεν αναφέρονται, όμως όπως είδαμε και με την Stake F1, αυτό φέτος αναγκαστικά αλλάζει.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου μονοθεσίου (ή έστω μίας πρώιμης εκδοχής του) θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου, στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Και εκτιμάται πως το κωδικό του όνομα θα χρησιμοποιεί τα αρχικά όλης της επίσημης ονομασίας της ομάδας – δηλαδή VCARB01.

Πίσω από το τιμόνι των μονοθεσίων της ομάδας θα είναι οι Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda. Η ομάδα θα χρησιμοποιεί τις μονάδες ισχύος της Honda, όπως και η… μαμά Red Bull Racing.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles