spot_img

Μυστικά για τη φετινή Alpine «πρόδωσε» ο David Croft

O David Croft του Sky Sports F1 μίλησε δημόσια για μυστικές πληροφορίες που του εκμυστηρεύτηκε ο οδηγός της Alpine F1, Esteban Ocon. 

Η νέα σεζόν πλησιάζει και σιγά-σιγά μπαίνουμε σε αγωνιστικό κλίμα. Τα εργοστάσια των ομάδων της Formula 1 δουλεύουν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες των νέων μονοθεσίων που θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, είναι η περίοδος που κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα που αφορούν τις ομάδες και την απόδοσή τους. Σπάνια, όμως, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έχουν ως στόχο να ενθουσιάσουν το κοινό ενόψει της νέας σεζόν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που γνωρίζουν πράγματα και δεν έχουν πρόβλημα να τα μοιραστούν. Στο περιθώριο του Autosport International, o David Croft του Sky Sports, θέλησε να μοιραστεί ένα μυστικό που του είχε εκμυστηρευτεί ο Esteban Ocon της Alpine για το μονοθέσιο του 2024.

«Η μεγάλη μου ελπίδα για φέτος είναι να δούμε το μονοθέσιο της Mercedes να είναι ισάξιο αυτού της Red Bull. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο. Κανένα μονοθέσιο ακόμη δεν έχει πατήσει πίστα. Αλλά ο Esteban Ocon είπε ότι το μονοθέσιο της Alpine θα είναι λίγο αργό. Μου το είπε αυτό πριν τα Χριστούγεννα. Αλήθεια όμως δεν ξέρω ποιος θα είναι σε καλή φόρμα».

Η Alpine έχει ανακοινώσει πως το νέο της δημιούργημα θα παρουσιαστεί στις 7 Φεβρουαρίου. Γνωρίζουμε μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Matt Harman, πως το μονοθέσιο του 2024 θα βασιστεί σε νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, ώστε να πάρουν καλύτερα αποτελέσματα.

Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση του Hypercar αγωνιστικού με το οποίο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα του WEC.

Ακούστε την εκπομπή μας για τη Formula 1 με προβλέψεις για τη σεζόν του 2024 και συζήτηση των “hot topics” της F1.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles