spot_img

Απόλαυσε το Le Mans o Zarco

O Johann Zarco έκανε ακόμα μια φανταστική εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Ο Γάλλος αναβάτης της Tech3, οδηγούσε τον αγώνα για ένα μεγάλο διάστημα τον αγώνα, μέχρι που τον πέρασε ο Maverick Vinales. O Γάλλος είδε και τον Valentino Rossi να τον προσπερνά, όμως η πτώση του Ιταλού στο τέλος, τον έφερε στην 2η θέση.

«Ήταν ωραία που οδήγησα για λίγο τον αγώνα. Είναι αλήθεια ότι νοιώθω καλά στις πρώτες στροφές και τα κατάφερα κι εδώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία. Όταν όμως ήμουν μπροστά, μου ήρθαν οι μνήμες του Κατάρ και είπα: “μην κάνεις το ίδιο λάθος”. Οι συνθήκες ήταν καλύτερες και ήταν πιο εύκολο να μείνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα. Όταν με πέρασε ο Vinales ήταν ωραία, διότι ήταν γρήγορος και μπόρεσα να τον ακολουθήσω. Αυτό ήταν το κλειδί για μένα, διότι έμεινα στο ρυθμό του και ξέφυγα. Στο τέλος ο Valentino ήταν πολύ δυνατός και με πέρασε. Ήμουν τρίτος και τους έβλεπα μπροστά κι έλεγα: “εδώ είναι δύσκολη πίστα και όλο κάτι μπορεί να γίνει”. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη 2η θέση, πολλοί οπαδοί, ποτέ δεν ήμουν τόσο δυνατός. Μαθαίνω και το διασκεδάζω».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Zarco έτρεξε στον αγώνα με μαλακό εμπρός και πίσω ελαστικό, με τον ρυθμό του να είναι εξαιρετικός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles