spot_img

Απρόθυμη η Williams να μιλήσει για το δίδυμο του 2021

Σιγή ιχθύος τηρεί ο Team Principal της Williams, Simon Roberts, αναφορικά με το οδηγικό δίδυμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Τον Ιούλιο, η Williams είχε ανακοινώσει πως θα διατηρήσει στις τάξεις της τους George Russell και Nicholas Latifi για το 2021. Η αλλαγή στην ιδιοκτησία (πλέον η ομάδα ανήκει στην Dorilton Capital) καθώς και η διαθεσιμότητα του Sergio Perez, ο οποίος φέρνει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πακέτο χορηγών πίσω του, έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον φημολογείται πως ο Μεξικανός είναι υποψήφιος για τη θέση του ταλαντούχου προστατευόμενου της Mercedes, George Russell.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το Πορτογαλικό GP, ο Roberts απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση αναφορικά με το μέλλον των οδηγών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: GP Πορτογαλίας FP2: Μπροστά ο Bottas, σύγκρουση μεταξύ Verstappen-Stroll
Δεν θα μιλήσω για αυτό. Η Dorilton αγόρασε την ομάδα και δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τους οδηγούς. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες, είναι τρελό. Είναι απλά η silly season. Υπάρχουν πολλοί καλοί οδηγοί εκεί έξω που ψάχνουν μια θέση. Όμως δεν έχει αλλάξει τίποτα για μας. Δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω.

Ο Roberts, αναφερόμενος στους τωρινούς του οδηγούς, πρόσθεσε:

Και οι δύο κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ακούγονται πολλά και δεν θέλω να τα τροφοδοτήσω ο ίδιος. Ό,τι και να πω, κάποιος θα βρεθεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει αυτός. Για την ώρα είμαστε ευχαριστημένοι.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα μπορούσε η Williams να βάλει ένα τέλος στη φημολογία, αποκλείοντας τον Perez, ο Roberts απαντά διπλωματικά:

Ναι, πιθανό να μπορούσε να γίνει αυτό, αλλά δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε τέτοια θέματα. Προτιμούμε να επικεντρωθούμε στο Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας. Δεν έχουμε κάτι νεότερο.

Φέτος η ομάδα του Groove και κάτοχος 9 τίτλων κατασκευαστών άλλαξε σελίδα στην ιστορία της μετά την πώλησή της στην εταιρεία Dorilton Capital. Με την ομάδα να διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, αφού εδώ και δύο χρόνια είναι στο πίσω μέρος του grid, τα οικονομικά της δεν είναι ιδανικά και σίγουρα οι νέοι ιδιοκτήτες θα ήθελαν και έναν δεύτερο οδηγό με οικονομική στήριξη από κάποιον χορηγό. Θα μπορούσε να είναι ο Perez, αφήνοντας εκτός τον εξαιρετικό ως τώρα George Russell. Εκτός του ότι είναι και αυτός ένας πολύ καλός οδηγός, φέρνει και σημαντικές χορηγίες από το Μεξικό.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Θυμίζουμε πως η Williams είναι στη 10η θέση χωρίς να έχει πετύχει βαθμούς ακόμα για φέτος, ενώ το 2018 και 2019 είχε επίσης τελειώσει το πρωτάθλημα 10η, με επτά και έναν βαθμό αντίστοιχα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles