spot_img

Αυτή είναι η νέα Aston Martin AMR23

H Aston Martin παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο για το 2023, την AMR23 και έγινε η έβδομη κατά σειρά ομάδα της F1 που το πράττει.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση της McLaren Racing για το 2023, ήταν η ώρα της Aston Martin για να μας δείξει το νέο της μονοθέσιο. Η βρετανική ομάδα έγινε η έβδομη του grid που παρουσίασε το νέο της δημιούργημα, την AMR23, με την οποία θέλει να αλλάξει την τύχη της στη Formula 1.

Μην χάσετε την τεχνική ανάλυση της Aston Martin AMR23 στην εκπομπή Slipstream #106 την Τρίτη 14/2 στις 21:00. Περισσότερα δείτε εδώ.

H AMR23 είναι εμφανώς ένα πολύ διαφορετικό μονοθέσιο σε σύγκριση με την προκάτοχό του. Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας,Dan Fallows, το 95% του μονοθεσίου έχει αλλάξει. Πράγματι, από όποια γωνία κι αν δούμε το νέο δημιούργημα της Aston Martin, διαφέρει σημαντικά και δείχνει την αποφασιστικότητα της ομάδας να σκαρφαλώσει σε δυναμική στο grid.

Το παραδοσιακό British racing green παραμένει και στο φετινό μονοθέσιο, ενώ διακρίνονται πινελιές ανοικτού πράσινου στο πλαϊνό μέρος.

To 2022 η Aston Martin τερμάτισε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Φέτος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να προσπαθεί να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ενώ το μακροπρόθεσμο σχέδιό της είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Photo: Aston Martin

Η Aston Martin θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 14/2 το shakedown του νέου μονοθεσίου της στην πίστα του Σίλβερστον. Το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Μπαχρέιν για τις τρεις ημέρες χειμερινών δοκιμών του 2023.

Photo: Aston Martin

Η φετινή πρεμιέρα της Formula 1 είναι προγραμματισμένη για τις 3-5 Μαρτίου με το Grand Prix Μπαχρέιν, στην πίστα του Σακχίρ.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #105 με την τεχνική ανάλυση της Alfa Romeo C43 και των λοιπών παρουσιάσεων έως τώρα. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles