spot_img

Αυτή είναι η νέα Williams FW43B

Η Williams Racing αποκάλυψε επίσημα την ανανεωμένη FW43B για την σεζόν της F1 του 2021 και διαθέτει νέο χρωματισμό.

Η ομάδα του Grove επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν πρωτοποριακό τρόπο να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο. Παρουσίασε μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που θα αποκάλυπτε το μονοθέσιο στο κοινό. Όμως, υπήρξαν παραβιάσεις από hackers στο λογισμικό της εφαρμογής και το σχέδιο αυτό ματαιώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Τεχνική Ανάλυση Aston Martin AMR21

Αυτό ωστόσο δεν απέτρεψε την Williams να παρουσιάσει την FW43B στο κοινό της F1. Το μονοθέσιο αποτελεί εξέλιξη της FW43 και η ομάδα ευελπιστεί να είναι ένα βήμα πιο κοντά στον ανταγωνισμό.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις της F1.

Ο χρωματισμός έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το 2020. Το λευκό κάνει την εμφάνισή του στο εμπρός μέρος, ενώ το μπλε κυριαρχεί στο υπόλοιπο. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες πινελιές από κίτρινο, θυμίζοντας εποχές από τις δεκαετίες ’80 και ’90. Στο πίσω μέρος έχουμε την παρουσία και μαύρου, ενώ συνολικά βλέπουμε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και έξι αποχρώσεις.

Η ομάδα διατηρεί το οδηγικό δίδυμο που είχε και τη περασμένη σεζόν. Ο George Russell μπαίνει στην τρίτη του σεζόν στην Williams και στην F1 και ευελπιστεί να της δώσει τους πρώτους της βαθμούς. Δίπλα του θα έχει για δεύτερη σερί σεζόν τον Καναδό Nicholas Latifi, ο οποίος θέλει μια καλύτερη σεζόν. Στην ομάδα παραμένουν οδηγοί εξέλιξης και αναπληρωματικοί οι Jack Aitken, Jamie Chadwick και Roy Nissany.

Εξωτερικά το μονοθέσιο δεν έχει μεγάλες αλλαγές με την FW43 του 2020. Από τις render φωτογραφίες είναι δύσκολο να διακρίνουμε τι έχει αλλάξει με μια πρώτη ματιά. Όμως, θα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Τεχνική μας Ανάλυση, όταν αυτή δημοσιευθεί τα επόμενα 24ωρα.

  • Βρείτε μας στο facebook
  • Ακούστε όλες τις εκπομπές για την F1 στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε το GP Μπαχρέιν της Κατηγορίας Pro για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles