spot_img

Μπαχρέιν Test D1 (Πρωί): Ricciardo μπροστά, Hamilton ακολουθεί

Το πρώτο σκέλος του πρώτου τεστ μέσα στη σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον Daniel Ricciardo να είναι αυτός που βρέθηκε στη κορυφή.

Ο Αυστραλός οδηγός της Red Bull, ακολούθησε το πρωί ένα πρόγραμμα μικρών stint και στα τελευταία στάδια κατάφερε να βγάλει τον Hamilton από την 1η θέση με τη super soft γόμα ελαστικών. Ο χρόνος του Αυστραλού ήταν στο 1:32.349.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes ανέκαμψε, μετά από ένα δύσκολο πρωινό όπου είδε την w08 να σταματάει λόγω ηλεκτρικών, με αποτέλεσμα να βγάλει κόκκινη σημαία. Η Mercedes θέλει να βάλει όσα περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται, με στόχο τη καλύτερη κατανόηση των ελαστικών. Ο χρόνος του όμως ήταν κατά 0.4s πιο αργός από αυτόν του Ricciardo.

Στην 3η θέση βρέθηκε ο Nico Hulkenberg με την Renault, ο οποίος ολοκλήρωσε πολλά stint με αεροδυναμικές δοκιμές. Η Γαλλική ομάδα θέλει να βελτιωθεί σε ρυθμό αγώνα. Στην 4η θέση, πλασαρίστηκε ο Lance Stroll με τη Williams, ο οποίος στόχευσε σε δοκιμές ελαστικών για την καλύτερη κατανόησή τους. Ο Grosjean ολοκλήρωσε τη πρώτη 5άδα, με τη Haas να δοκιμάζει διαφορετικές λύσεις όσον αναφορά το προμηθευτή φρένων, τομέας που ταλαιπωρεί την ομάδα από πέρυσι.

Προβλήματα αντιμετώπισε ο Sean Galael με τη Toro Rosso, με την Ιταλική ομάδα να αλλάζει τον κινητήρα στο μονοθέσιο του.

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για την Honda, με την McLaren να βλέπει τον κινητήρα μετά από μόλις 2 γύρους να της καταστρέφει το πρωινό.

Αποτελέσματα πρωινού σκέλους

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles