spot_img

Κρίσιμο το test στο Μπαχρέιν σύμφωνα με τον Hamilton

O Lewis Hamilton πιστεύει, πως οι δοκιμές του Μπαχρέιν είναι πολύ σημαντικές για την ομάδα του, ώστε να κατανοήσει καλύτερα τα ελαστικά.

Ο Βρετανός βρέθηκε στη 2η θέση στο GP του Μπαχρέιν, 6 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή, Sebastian Vettel. O Hamilton φάνηκε να έχει τον καλύτερο ρυθμό απ’όλους, αλλά δεν μετουσίωσε τη ταχύτητα σε νίκη.

Τώρα, ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, θα δοκιμάσει την W08 σε συνθήκες δοκιμών, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο.

«Έχουμε δουλειά να κάνουμε στις δοκιμές. Να κάνουμε πιο δυνατό το μονοθέσιο, καλύτερη τη γνώση μας στα ελαστικά, για να είμαστε σε καλύτερη θέση στον επόμενο αγώνα».

Ο Hamilton θα οδηγήσει το μονοθέσιο των πρωταθλητών την Τρίτη και ελπίζει να ξεκλειδώσει τον πραγματικό ρυθμό αγώνα, τομέας που δυσκολεύεται από την αρχή της χρονιάς η ομάδα.

«Το μονοθέσιο είναι προφανώς καλό. Είναι το πως χρησιμοποιούμε τα ελαστικά στον αγώνα, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι πιο ζεστές. Αλλά ακόμα και στο Μπαχρέιν ήταν πολύ κρύες οι συνθήκες. Οπότε είναι ένα ερωτηματικό για εμάς. Στην αρχή του αγώνα, το μονοθέσιο είναι αρκετά βαρύ, η πρόσφυση δεν είναι καλή και γλιστράει αρκετά. Όσο πιο ελαφρύ γίνεται το μονοθέσιο, τόσο πιο άνετα νιώθω. Ειδικά όταν βάζεις και καινούρια ελαστικά είναι σαν να είσαι σε κατατακτήριες».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles