spot_img

Μπαχρέιν Test D2 (Απόγευμα): Ο Bottas ολοκλήρωσε στη κορυφή, η McLaren είδε άσπρη μέρα

O Valtteri Bottas ολοκλήρωσε τις δοκιμές του Μπαχρέιν στην 1η θέση, μπροστά από την Ferrari του Sebastian Vettel, κάνοντας συνολικά 143 γύρους.

Ο Φιλανδός πέρασε την ημέρα του κάνοντας πολλές αεροδυναμικές δοκιμές για λογαριασμός της Mercedes. Επιπλέον, δοκίμασε και διάφορες αεροδυναμικές λύσεις στα ελαστικά, ένας τομέας που η Mercedes δυσκολεύεται φέτος. Ο Bottas έκανε καλύτερο χρόνο στο 1:31.280.

Στη 2η θέση βρέθηκε ο Sebastian Vettel, μετά από μια δύσκολη ημέρα για την Ferrari. O Γερμανός πέρασε αρκετή ώρα στο γκαράζ της ομάδας, μετά από πολλά μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Κατά τη διάρκεια αλλαγής στησίματος του μονοθεσίου, ανακάλυψαν διαρροή στα υδραυλικά. Τελικά κατάφερε το 1:31.574 και 64 γύρους συνολικά.

Ο Carlos Sainz Jr. ολοκλήρωσε την ημέρα στην 3η θέση, ενώ ο Stoffel Vandoorne βρέθηκε στην 4η θέση. Αυτή ήταν η πιο παραγωγική ημέρα για την McLaren, καθώς μετά από μια εφιαλτική Τρίτη, συμπλήρωσε 81 γύρους. Το θετικό για την Honda, είναι πως το κινητήριο σύνολο δεν έδειξε κανένα πρόβλημα παρά το γεγονός πως ήταν το ίδιο με την πρώτη ημέρα.

Ο Kevin Magnussen συνέχισε τις δοκιμές στα φρένα για την Haas και βρέθηκε στην 5η θέση, μπροστά από τον Ocon με τον πρωινό του χρόνο και τον Kvyat. O Sergey Sirotkin ήταν ο μοναδικός πέραν του Bottas που ξεπέρασε τους 100 γύρους για την Renault, βάζοντας πολύτιμα χιλιόμετρα.

Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles