spot_img

Μπαχρέιν Test D2 (Πρωί): Ο Bottas έδειξε τον δρόμο, στο γκαράζ η Ferrari

Ο Valtteri Bottas βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων στη τελευταία πρωινή διαδικασία, ενώ η Ferrari αντιμετώπισε προβλήματα.

Ο Φιλανδός ολοκλήρωσε το πρωινό στη 1η θέση με χρόνο 1:31.771 νωρίς στη διαδικασία. Η Mercedes θέλει να κατανοήσει καλύτερα τα φετινά ελαστικά και σύμφωνα με τον Lewis Hamilton, έκανε πρόοδο την Τρίτη. Το αξιοσημείωτο για τον Bottas ήταν πως έκανε τον χρόνο του χωρίς τo T-Wing. Όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν, καθώς έβγαλε τη πρώτη κόκκινη σημαία της διαδικασίας όταν σταμάτησε στη στροφή 4.

Ο Esteban Ocon βρέθηκε στη 2η θέση των χρόνων, με την Force India να είναι ακόμα μια ομάδα που θέλει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του μονοθεσίου της. Ο Daniil Kvyat ολοκλήρωσε την πρώτη 3άδα, με τον Ρώσο να είναι 0.071s πιο αργός από τον Ocon.

O Sebastian Vettel έκανε τον 4ο χρόνο, όμως συμπλήρωσε μόλις 9 γύρους. Ο νικητής του GP του Μπαχρέιν ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος του πρωινού σκέλους στο γκαράζ της ομάδας. Αυτό δεν επέτρεψε στην Scuderia να κάνει το πρόγραμμα που ήθελε.

Ο Gary Paffett, στον ρόλο του οδηγού εξέλιξης για λογαριασμό της Williams έκανε τον 5ο χρόνο, 1.386s πίσω από τον Bottas. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οδήγησε σε δοκιμές από το 2013. Επόμενος ήταν ο Stoffel Vandoorne με την McLaren Honda MCL32. O Βέλγος που δεν έτρεξε στο Μπαχρέιν, έβαλε 49 γύρους και πραγματοποίησε ένα γεμάτο πρόγραμμα για την ομάδα του, μετά από μια καταστροφική πρώτη ημέρα.

Αποτελέσματα πρωινού σκέλους

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles