spot_img

Binotto: «Η δεύτερη θέση δεν είναι αρκετή για τη Ferrari»

Ο Mattia Binotto μίλησε για το γεγονός πως η Ferrari ολοκληρώνει μια δύσκολη χρονιά, όπου είχε ένα κακό ξεκίνημα και ένα πολύ δυναμικό δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Scuderia ξεκίνησε έχοντας ένα πολύ καλό μονοθέσιο αλλά έπρεπε να έρθει το GP Βελγίου στο Spa για να πανηγυρίσει τη πρώτη της νίκη δια χειρός Charles Leclerc, ενώ έφτασε σε δύο ακόμα, μία με τον Μονεγάσκο και μία με τον Sebastian Vettel. Επιπλέον βλέπει το νέο της οδηγό να παίρνει τις περισσότερες pole position στη χρονιά, κάτι που δείχνει ό,τι στον ένα γύρο, η SF90-H είναι ένα πολύ καλό μονοθέσιο.

Όμως, τώρα ο Binotto μιλάει και ξεκαθαρίζει πως μόνος στόχος της Ferrari είναι το πρωτάθλημα και όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα απλά δεν είναι αρκετά.

Στο 2019 είχαμε καλές αλλά και κακές στιγμές. Το πρώτο μέρος της σεζόν δεν πήγε όπως θα το θέλαμε, αλλά έχει μεγάλη σημασία και δίνω αξία στο πως όλοι μαζί αντεπιτεθήκαμε στη συνέχεια. Ειδικά μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα με τρεις σερί νίκες και έξι σερί pole position, όπως φυσικά και η νίκη μας στη Monza ήταν ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα 90 χρόνια της Ferrari μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Όμως, το να τερματίζει 2η η Ferrari δεν είναι ποτέ αρκετό και ανυπομονούμε για έναν πολύ έντονο χειμώνα. Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε πιο δυνατοί από ποτέ του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους tifosi στο κόσμο για τη παθιασμένη υποστήριξη τους. Στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να τους δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί η Ferrari να επιστρέψει στις νίκες στο Άμπου Ντάμπι, έπειτα από τον απογοητευτικό αγώνα στη Βραζιλία;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles