spot_img

Binotto: «O Leclerc δεν θα είναι ο πρώτος οδηγός στη Ferrari φέτος»

Ο Mattia Binotto δήλωσε πως μετά την αποχώρηση του Sebastian Vettel από την ομάδα, ο Charles Leclerc δεν θα έχει τον ρόλο του πρώτου οδηγού.

Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari τόνισε πως το νέο αγωνιστικό δίδυμο, Charles Leclerc και Carlos Sainz Jr., θα ξεκινήσει την σεζόν ως ισάξιο. Ο Ισπανός μετακομίζει από την McLaren στο Maranello φέτος, μετά από μια πολύ αξιοπρεπή χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμένος ο Stroll με τις χαμένες ευκαιρίες του 2020

Η απόφασή του αυτή δείχνει να έχει στρατηγική σημασία, καθώς πιστεύει πως δημιουργώντας αυτό τον υγιή ανταγωνισμό, η ομάδα θα επωφεληθεί βαθμολογικά. Για το 2021, ο Binotto αναφέρθηκε στον Leclerc και τον ρόλο του στο 2021.

Πουθενά στο συμβόλαιο του Charles δεν αναφέρει ότι θα έχει τον ρόλο του αρχηγού. Και οι δυο τους έχουν το ελεύθερο να μονομαχήσουν στην πίστα. Είναι σημαντικό να έχουμε δυο οδηγούς που θα αποδίδουν καλά στους αγώνες, ώστε να προσφέρουν περισσότερους βαθμούς στην ομάδα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με καλεσμένες τις ΦορμουΛέρες.

Επιπλέον, ο Binotto φαίνεται να έχει μεγάλες προσδοκίες από τον Sainz και υποστηρίζει πως η εμπειρία του αγωνιζόμενος σε άλλες ομάδες του grid θα είναι πολύτιμη.

Είναι ένας δυνατός οδηγός και είχε μια πολύ καλή σεζόν το 2020. Σχεδόν πάντα ολοκληρώνει τον αγώνα και συχνά βελτιώνει την θέση του σε σχέση με της κατατακτήριες. Είχε αρκετές σεζόν με διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικές μηχανολογικές μεθοδολογίες και προσεγγίσεις, από τις οποίες μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά. Με τον Charles πιστεύω θα συνεργαστούν μια χαρά και θα βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί.

Με μια διαφορετική προσέγγιση και νοοτροπία λοιπόν υποδέχεται την νέα αγωνιστική σεζόν η Ferrari. Άραγε θα αποδώσει, σε συνδυασμό φυσικά με τις απαραίτητες βελτιώσεις που αναμένουμε στο μονοθέσιο;

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Δείτε τον μεγάλο τελικό του F1 Greek Mini Series από το Άμπου Ντάμπι.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles