spot_img

Εκνευρισμένος ο Stroll με τις χαμένες ευκαιρίες του 2020

Ο Lance Stroll γυρνά το χρόνο λίγους μήνες πριν στο 2020 και αναφέρεται στις χαμένες ευκαιρίες που είχε στη χρονιά.

Η Racing Point ξάφνιασε τους πάντες όταν παρουσίασε το μονοθέσιο του 2020. Η ομοιότητα με την Mercedes W10 ήταν εμφανής, με την ομάδα να παραδέχεται πως βασίστηκε εκεί, βάσει φωτογραφιών. Αργότερα μέσα στη χρονιά, είχαμε την προσφυγή της Renault επίσημα κατά της RP20, κάτι το οποίο της κόστισε 15 βαθμούς. Οι πίσω εισαγωγές αέρα στα φρένα ήταν παράνομες και την απόφαση μπορείς να τη διαβάσεις εδώ.

Διαβάστε επίσης: DeltaWing – Ένα από τα τελευταία τολμηρά πειράματα

Στη τελική βαθμολογία, οι 15 βαθμοί της κόστισαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Κατά γενική ομολογία, είχε το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο, όμως μια σειρά από κακά αποτελέσματα και ατυχίες δεν της επέτρεψαν την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αμφότεροι οι Sergio Perez και Lance Stroll έχασαν αγώνες λόγω Covid-19. Όμως η εξιλέωση ήρθε στο Σακχίρ, όταν ο Μεξικανός πανηγύρισε τη πρώτη νίκη της καριέρας του και της ομάδας. Στην Τουρκία επίσης, ο Καναδός, πήρε την pole position.

Μην χάσετε σήμερα στις 18:00μμ την εκπομπή “Slipstream”, με guest star τις ΦορμουΛέρες.

Τώρα, ο Stroll μιλάει για την σεζόν του στο 2020 και δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις χαμένες ευκαιρίες που είχε. Αναφέρεται στις δυσκολίες, έχοντας ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο.

Είχαμε ένα πολύ δυνατό μονοθέσιο στο 2020. Η ομάδα έκανε μια εκπληκτική δουλειά να το εξελίξει τον χειμώνα. Προσωπικά δεν είχα και την καλύτερη σεζόν μου. Υπήρξαν πολύ μεγάλες στιγμές. Η pole position ήταν φοβερή και τα δύο βάθρα επίσης, αλλά πιστεύω πως είχαμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Εάν το δω στο σύνολο, ήταν αρκετές. Στην Ουγγαρία είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά ο καιρός έπαιξε τα παιχνίδια μου και ήρθα 4ος. Στο Mugello που εγκατέλειψα ήμουν 4ος και με καλύτερο ρυθμό κυνηγούσα το βάθρο. Στην Τουρκία ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία μας, όπου ήμουν στη πρωτοπορία για 30 γύρους και κατέληξα 9ος με πληγωμένο μονοθέσιο. Φυσικά είχα και Covid στο μέσον της σεζόν. Πρέπει να απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές και να αποδεχόμαστε πως υπάρχουν και κακές. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν, είχαμε πολλές ατυχίες.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το 2021 η Racing Point αλλάζει σε Aston Martin και ο Stroll θα έχει δίπλα του τον 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sebastian Vettel.

Δείτε τον αγώνα που διοργάνωσε το automotonews.gr με μονοθέσια F2.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles