spot_img

Bottas: «Ο αγώνας του Baku είναι ένα παράδειγμα πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ»

Ο Valtteri Bottas πιστεύει πως η απίστευτη ανάκαμψη που έκανε στο Baku από την τελευταία θέση στο βάθρο, είναι ένα μεγάλο μάθημα.

Ο Φινλανδός είχε επαφή με τον Kimi Raikkonen στην εκκίνηση του αγώνα, με αποτέλεσμα να μπει στα pit για αλλαγή αεροτομής. Επιπλέον, είχε υποστεί και κλατάρισμα, πράγμα που τον έφερε τελευταίο και 1 γύρο πίσω. Όμως, η τύχη ήταν μαζί του και τελικά κατάφερε να πάρει μια απίστευτη 2η θέση.

Όταν είδα το ελαστικό να καταστρέφεται και να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο, ένιωσα πως πέρασε μια ώρα μέχρι να επιστρέψω στα pit. Και ήταν κρίμα, είχα πέσει 1 γύρο πίσω εκεί. Αλλά μετά, αποδείχθηκε πως δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς. Ήταν ένας τρελός αγώνας και το SC μου επέτρεψε να φτάσω τους υπόλοιπους. Και μετά το επόμενο SC και την κόκκινη σημαία, μου επιτράπηκε να παλέψω με τους υπόλοιπους με ένα καλό μονοθέσιο. Είχα ζημιά στο μονοθέσιο, αλλά κατάφεραν οι μηχανικοί να το επισκευάσουν στη κόκκινη σημαία. Είχα υποστροφή πριν, αλλά μετά τη κόκκινη σημαία, ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο.

Ο Φινλανδός συνέχισε λέγοντας πως ο αγώνας είναι ένα παράδειγμα για τους οδηγούς, όπως και το γεγονός πως η ομάδα του τον βοήθησε πολύ.

Πιστεύω πως το Baku είναι ένα παράδειγμα πως δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ. H ομάδα μου είπε να βάλω το κεφάλι κάτω και θα έρθει η ευκαιρία. Απόλαυσα το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, να παίρνω το μέγιστο από κάθε στροφή, κάθε γύρο και να πλησιάζω. Πίεζα στο μάξιμουμ. Ήξερα πως υπήρχε η πιθανότητα να πιάσω τον Stroll. Ήταν πολύ κοντά όμως. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν η γραμμή του τερματισμού. Όμως, όταν άνοιξα την ενδοεπικοινωνία και τους άκουγα να χειροκροτούν ήξερα πως ήρθα 2ος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles