spot_img

Bottas: «Ο Hamilton είναι ζωντανός θρύλος»

Ο Valtteri Bottas σε δηλώσεις του προετοίμασε έμμεσα τους υπόλοιπους οδηγούς για την αποφασιστικότητα του τέως teammate του, Lewis Hamilton, να κυριαρχήσει στη νέα σεζόν.

Έχοντας κλείσει την πενταετή θητεία του στη Mercedes, ο Φιλανδός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lewis Hamilton. Ως teammate του σε μία από τις πιο ανατρεπτικές και πολυσυζητημένες σεζόν στη Formula 1, βίωσε από πρώτο χέρι την πορεία και τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος. Για πολλούς η μονομαχία μεταξύ των δυο διεκδικητών, Hamilton και Verstappen, τελείωσε με άδοξο τρόπο και για τις δυο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Formula 1 – Οι δοκιμές της Βαρκελώνης σε αριθμούς

 Ο Bottas διαβεβαιώνει τώρα πως η ψυχολογία του Hamilton όταν βρίσκεται εντός πίστας θα είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

Ήταν μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στο πλάι του αυτά τα πέντε χρόνια. Είναι πραγματικά ένας ζωντανός θρύλος για το άθλημα, όπως επίσης και ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Η ταχύτητά του στην πίστα είναι μοναδική και μου έδινε κίνητρο να πιέζω και εγώ ο ίδιος τις ικανότητές μου ως οδηγός. Μαζί καταφέραμε να πετύχουμε πολλά με την ομάδα.

Μην χάσετε απόψε στις 21:00 την εκπομπή Slipstream #80 με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης. Μπορείτε να βρείτε το link εδώ.

Στο μεγάλο τελικό του GP Άμπου Ντάμπι, ο Βρετανός βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάκτηση του 8ου τίτλου της καριέρας του. Η έκβαση του αγώνα κλόνισε όχι μόνο την ψυχολογία του σαν οδηγό, αλλά και ως ένα βαθμό τη σχέση του με την FIA. Η επιστροφή του όμως το 2022 αναμένεται εντυπωσιακή, όπως υπογραμμίζει και ο Bottas στη συνέχεια.

Μέσα από την εμπειρία μου αυτά τα χρόνια στη Mercedes έμαθα πολλά για τον Lewis. Ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι προς το τέλος της σεζόν, είμαι απόλυτα σίγουρος πως φέτος θα έχει μια πολύ πιο ανταγωνιστική νοοτροπία στο Πρωτάθλημα. Εγώ σας προειδοποιώ για την αποφασιστικότητά του φέτος. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Η Alfa Romeo ήταν η τελευταία ομάδα που παρουσίασε το μονοθέσιό της για το 2022, την C42. Την ερχόμενη εβδομάδα, 10 με 12 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο σκέλος των χειμερινών δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με τις τεχνικές αναλύσεις των Ferrari F1-75, Mercedes W13 και Alpine A522.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles