spot_img

Bottas: «Οι οπαδοί του καναπέ μου δίνουν κίνητρο»

Ο Valtteri Bottas αποκαλύπτει πως οι κριτικές των οπαδών του καναπέ τού δίνουν μεγάλο κίνητρο να βελτιώσει την απόδοση του στην F1.

Ο Φιλανδός οδηγός οδεύει στο πέμπτο έτος συνεργασία του με την Mercedes. Η μέχρι τώρα πορεία του δεν έχει τραβήξει τα βλέμματα. Αν και συστηματικά βοηθάει βαθμολογικά την ομάδα στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, το ίδιο δεν ισχύει στο πρωτάθλημα οδηγών.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 23 Ιανουαρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Οι σκληρές κριτικές και η σύγκριση με τον teammate του, Lewis Hamilton, είναι αναπόφευκτες. Σε δηλώσεις του τώρα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πίεση αυτή. Ο Bottas το λαμβάνει ως κίνητρο αυτό και κοιτά να βελτιωθεί.

Οι κριτικοί του καναπέ μου δίνουν πραγματικά μεγάλο κίνητρο, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου και δεν με επηρεάζουν πλέον. Προσπαθώ να αποφεύγω καθετί αρνητικό γύρω μου. Ό,τι και να κάνω βέβαια, πάντα θα υπάρχει αρνητικότητα, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο. Το ίδιο ισχύει για τις κριτικές που δέχομαι. Χωρίς καμία αμφιβολία όμως με παρακινούν να τους αποδείξω όλους λάθος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με συζήτηση γύρω από τα τελευταία νέα της F1.

Χαρακτηριστικά, ο Bottas δεν δίστασε να ασκήσει ο ίδιος κριτική σε όσους τον αμφισβητούν. Όπως εξηγεί και στην συνέχεια, ο κόσμος της Formula 1 είναι πολύ διαφορετικός μέσα από τα μάτια των οδηγών και ομάδων σε σύγκριση με το κοινό που παρακολουθεί.

Πιστεύω εκείνοι που είναι πραγματικοί λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίνουν προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και αναλογίζονται την οπτική γωνία του οδηγού. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, οι οπαδοί του καναπέ, που απλά τα υποτιμούν όλα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αναφορικά με τον Hamilton, ο Bottas δεν έκρυψε τον θαυμασμό του ως προς τις οδηγικές ικανότητες του Βρετανού. Τόνισε παρ’ όλα αυτά, πως αποτελούν ακόμα ένα κίνητρο να ανεβάζει διαρκώς τον πήχη στην απόδοση του.

Έχουν υπάρξει φορές που απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που οδηγεί, όταν κάνει κάτι εντυπωσιακό στην πίστα. Ξέρω ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος και πάντα θα προσπαθώ να τον ανακαλύψω. Η ομάδα έχει καταπληκτικούς μηχανικούς και πάντα με βοηθούν ώστε να βελτιώνομαι.

Δείτε τον μεγάλο τελικό του eSports Πρωταθλήματος, F1 Greek Mini Series.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles