spot_img

Boullier: «Ένας οδηγός που δεν πιστεύει σε εμάς, δεν είναι χρήσιμος»

Ο Eric Boullier θέλει όσο τίποτα την παραμονή του Fernando Alonso στην McLaren, αλλά θέλει όμως την πίστη του στην ομάδα.

Μπορεί ο Fernando Alonso να λέει πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το καλοκαίρι, όμως στο παρασκήνιο πολλά είναι αυτά που παίζονται. Ο ίδιος είναι φανερά απογοητευμένος με την Honda, όμως οι πόρτες των Ferrari και McLaren είναι κλειστές για το 2018.

Από τη μεριά του, ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πείσει τον Alonso να μείνει, όμως θέλει να είναι και πιστός στην ομάδα.

Θέλω και προτιμώ ο Alonso να μείνει μαζί μας, όμως υπό τον όρο ότι πιστεύει στο project μας. Ένας οδηγός που δεν πιστεύει σε εμάς, δεν είναι χρήσιμος.

Επιπλέον, ο Γάλλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως Ferrari και Mercedes απέκλεισαν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ισπανός μαζί τους.

Είναι περισσότερο περίπλοκο απ’όσο φαίνεται, καθώς δεν αποφασίζει πάντα ο οδηγός. Στο τέλος όμως, όλοι κάνουν αυτό που θέλουν. Εμένα με ενδιαφέρει να έχω δύο οδηγούς που πιστεύουν στο project McLaren-Honda. Ότι κι αν γίνει με τον Alonso, θα πάει όπου θέλει εκείνος, ακόμα κι αν μείνει ή φύγει. Θα δούμε.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles