spot_img

Brawn: «Οι οδηγοί της Ferrari πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Hamilton»

Ο Ross Brawn δήλωσε πως πρέπει στη Ferrari οι οδηγοί της να αναγνωρίζουν όταν κάνουν κάποιο λάθος, όπως ο Lewis Hamilton.

Το GP Βραζιλίας θα θέλουν σίγουρα να το ξεχάσουν στη Scuderia, μιας και οι Sebastian Vettel & Charles Leclerc είχαν σύγκρουση μεταξύ τους στους τελευταίους γύρους του αγώνα, βάζοντας τέλος στον αγώνα τους. Το κλίμα αμέσως ήταν πολύ έντονο με κανέναν εκ των δύο να φαίνεται να παίρνει την ευθύνη, ενώ ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto δήλωσε πως αυτό που έγινε ήταν ηλίθιο.

Ο Brawn τώρα που έχει υπάρξει ηγετικό στέλεχος για πολλά χρόνια στη Ferrari, μίλησε για το συμβάν και δεν έριξε κάπου την ευθύνη, αλλά ανέφερε τον Lewis Hamilton ως παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω για να πω την άποψη μου στο ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Αλλά στη τελική όμως, θα ήταν πολύ καλό αν ένας εκ των δύο ακολουθούσε το παράδειγμα του Hamilton και να παραδεχτεί υπαιτιότητα, όπως έκανε ο Πρωταθλητής στην επαφή με τον Albon. Αν η Ferrari θέλει να βάλει τέλος στη κυριαρχία της Mercedes, πρέπει εκτός από το να τους δώσει ένα ικανό μονοθέσιο, να διασφαλίσει πως τέτοιες καταστάσεις δεν πρέπει να επαναληφθούν. Η Formula 1 είναι ομαδικό σπορ και ειδικά στο Maranello.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τα πράγματα στη Ferrari έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα μετά και τη Σιγκαπούρη και κορυφώθηκαν στη Βραζιλία, έχοντας δύο οδηγούς που θέλουν να επιβληθούν και να πάρουν το νούμερο ένα στάτους. Όμως μπορούν να γίνουν πολύ χειρότερα πριν καλυτερέψουν και ο Binotto θα πρέπει στο meeting πίσω στο εργοστάσιο να βάλει έναν φέρελπι ταλαντούχο οδηγό με τις περισσότερες pole στο 2019 και έναν 4-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στις θέσεις τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles