spot_img

Brown: «Η καρδιά του Alonso χτυπά για την F1»

Ο Zak Brown μίλησε για τον Fernando Alonso, το lineup της McLaren για την επόμενη χρονιά και τα σενάρια που θέλουν τον Ισπανό να αποχωρεί από την F1.

Στα πλαίσια του GP Ισπανίας, ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε για πολλούς ερωτηματικά σχετικά με το αν θα συνεχίσει στην F1 και το 2019. Ο Alonso δεν έχει συμβόλαιο με την McLaren για την επόμενη σεζόν, έχει όμως με την Toyota, στην οποία αγωνίζεται στο WEC.

O CEO τώρα της McLaren, μίλησε για την επιθυμία του να δει και πάλι τον Alonso του χρόνου με τα χρώματα της ομάδας, όμως η απόφαση θα αργήσει να έρθει.

Θα εξετάσουμε το lineup της ομάδας στο μέσον της χρονιάς. Θα δούμε το τι θέλει ο Fernando τότε. Πιστεύω πως η F1 είναι το πάθος του, αλλά αγωνίζεται στο σπορ εδώ και πολλά χρόνια, οπότε θα δούμε τι θέλει κι εκείνος. Ελπίζω όμως να τρέχει και του χρόνου με τα χρώματα της McLaren. Θα δει κι εκείνος πως εξελίσσονται τα πράγματα με τις αναβαθμίσεις. Θα φέρουμε κι άλλες αναβαθμίσεις όσο περνάει η σεζόν και θα καθίσουμε σε λίγους μήνες να συζητήσουμε. Λατρεύει το περιβάλλον στην McLaren, δεν πιστεύω πως ήταν ποτέ πιο χαρούμενος σε άλλη ομάδα. Η καρδιά του χτυπάει ακόμα για την F1, αλλά θέλει να κερδίσει.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles