spot_img

Button: «Ο Hamilton θα επιστρέψει για το πρωτάθλημα»

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2009, Jenson Button, πιστεύει πως ο πρώην teammate του, Lewis Hamilton, θα επιστρέψει στη Formula 1 και θα κυνηγήσει τον 8ο Τίτλο στην καριέρα του.

Το Πρωτάθλημα του 2021 στη Formula 1 ολοκληρώθηκε με αμφιλεγόμενο τρόπο, με τον Lewis Hamilton να χάνει στον τελευταίο γύρο τον 8ο Τίτλο του από τον Max Verstappen. Μετά το φινάλε της σεζόν εντός πίστας, ο 7-φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τηρεί «σιγή ιχθύος» και αυτό έχει οδηγήσει στην υπόθεση πως ενδέχεται να μη συνεχίσει να αγωνίζεται. Δεν είναι λίγοι αυτοί που, από την άλλη μεριά, είναι σίγουροι πως ο Βρετανός θα παραμείνει στις πίστες και θα επιχειρήσει να κατακτήσει το 8ο Πρωτάθλημα της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Red Bull και Honda συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2025

Ένας από αυτούς είναι και ο συμπατριώτης του, Jenson Button. Ο Πρωταθλητής του 2009 μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain κι εξέφρασε την πεποίθησή του για επιστροφή του Hamilton στις πίστες:

Ελπίζω πραγματικά πως θ’ αγωνίζεται. Νομίζω πως θ’ αγωνίζεται και θέλει να κερδίσει αυτό τον 8ο τίτλο για να είναι ο πιο πετυχημένος στην ιστορία της Formula 1. Και θα το κάνει, αλήθεια το πιστεύω.

Ταξινομούμε τους καλύτετρους οδηγούς της Formula 1 για τη σεζόν του 2021.

Ο Jenson Button αναφέρθηκε, επίσης, στην επόμενη σεζόν, αλλά και στην κατάσταση που έχει γενικότερα η Formula 1:

Αμφιλεγόμενο τελείωμα στην (προηγούμενη) σεζόν, όμως νομίζω πως χρειάζεται να κοιτάξουμε τη χρονιά ως σύνολο. Η Formula 1 είναι σε μία πολύ καλή κατάσταση, έχοντας δύο οδηγούς να δίνουν μάχη κάθε τριήμερο. Και νομίζω πως όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το επόμενο Πρωτάθλημα. Έρχονται νέοι κανονισμοί και νομίζω πως όλα θα κριθούν στην εξέλιξη των μονοθεσίων στη διάρκεια της χρονιάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο Jenson Button, όπως και αρκετοί άλλοι άνθρωποι του χώρου της Formula 1, εμφανίζεται αισιόδοξος για την επιστροφή του Lewis Hamilton. Η ανακοίνωση του Βρετανού φημολογείται πως συνδέεται με ενδεχόμενη απόφαση της FIA για απομάκρυνση του Michael Masi. 

Δείτε το GP Άμπου Ντάμπι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles