spot_img

Χαμόγελα για τους αναβάτες της KTM

Οι Pol Espargaro και Bradley Smith έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την αλλαγή στον κινητήρα, καθώς πλέον δεν «κλωτσάει».

Η ΚTM ξεκίνησε τη σεζόν του 2017, όντας η μοναδική ομάδα με κινητήρα τύπου screamer. Όμως, αυτό δεν άρεσε καθόλου στους αναβάτες της, οι οποίοι έκαναν έντονα παράπονα. Η Αυστριακή ομάδα άκουσε τους Espargaro και Smith και ξεκίνησε την εξέλιξη ενός κινητήρα τύπου big-bang.

Η KTM δοκίμασε τον κινητήρα σε δοκιμές στην πίστα του Le Mans πριν τη Jerez, ενώ στην Ισπανία έκανε ντεμπούτο με τους οδηγούς να είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Ο Pol Espargro δήλωσε.

«Κάναμε παράπονα για την επιτάχυνση και ειδικά στις πρώτες δυο ταχύτητες. Τώρα έχουμε καλή πρόσφυση και η καμπύλη δύναμης είναι κανονική. Δεν κλωτσά σαν τρελή, όλα είναι καλά και το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να ακολουθούμε τους άλλους οδηγούς στην επιτάχυνση».

Ενώ ο Smith δήλωσε από τη μεριά του, ενώ στο τεστ της Jerez, είχε πίσω του για πολλούς γύρους τον Dani Pedrosa.

«Δεν χάνουμε σε δύναμη. Έχουμε καλή επιτάχυνση και πλέον έχουμε μια μοτοσυκλέτα με καλή πίσω πρόσφυση. Ακόμα κι όταν τους έχεις πίσω σου, μπορείς να δεις και να μάθεις πράγματα, να καταλάβεις τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες σου».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles