spot_img

Χαρούμενος ο Leclerc με το βάθρο του Vettel

Ο Charles Leclerc ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με το γεγονός πως ο Sebastian Vettel πήρε το πρώτο του βάθρο με την Aston Martin στο 2021.

Οι δύο οδηγοί αποτέλεσαν το δίδυμο της Ferrari για δύο χρόνια. Η συνύπαρξή τους ήταν αρκετά περιπετειώδης, έχοντας μάλιστα σύγκρουση που προκάλεσε την εγκατάλειψη των δύο στη Βραζιλία, το 2019. Ο Μονεγάσκος πήρε την ηγεσία της ομάδας το 2020 σε μια κακή χρονιά για τη Scuderia, η οποία ήταν η τελευταία του Γερμανού.

Διαβάστε επίσης: Red Bull: «Δεν είχαμε καμία ένδειξη για αστοχία στα ελαστικά»

Το 2021 ξεκίνησε επίσης δύσκολα για τον Vettel, o οποίος δείχνει αναγεννημένος στους τελευταίους αγώνες. Στο GP Αζερμπαϊτζάν πήρε τη δεύτερη θέση, το καλύτερό του αποτέλεσμα από το 2019 και πρώτο βάθρο από το GP Τουρκίας του 2020. Στο αποτέλεσμα αυτό στάθηκε ο Leclerc, o οποίος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα του πρώην teammate του.

Ο Seb έκανε τρομερή δουλειά στον αγώνα, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και το πρώτο του βάθρο με την Aston Martin. Το ίδιο ισχύει και για τον Pierre, δώσαμε σκληρή μάχη στο τέλος.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με την ανάλυση του GP Αζερμπαϊτζάν.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε στον αγώνα, όπου ξεκίνησε από την pole position. Στάθηκε στο γεγονός πως τερμάτισαν στη θέση που περίμεναν, αλλά παραδέχθηκε πως δεν ήταν όσο ανταγωνιστικοί όσο οι αντίπαλοί τους.

Πριν έρθουμε στην πίστα του Baku θεωρούσαμε ότι θα τερματίζαμε κάπου κοντά στην 4η θέση. Ήρθε όμως η έκπληξη το Σάββατο με την pole position, όπως επίσης και ότι πολλοί ανταγωνιστές μας του midfield ήταν αρκετά ταχύτεροι. Αν και εκκινήσουμε από την κορυφή του grid, γνωρίζαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την θέση από τις Mercedes και Red Bull, και ακριβώς αυτό έγινε. Μπλόκαρα τους τροχούς μου μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας και έκανα ζημιά στα ελαστικά. Εκεί ήξερα ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα. Όταν βγήκε η κόκκινη σημαία είχαμε ένα πλάνο με στόχο να διεκδικήσουμε βάθρο, αλλά δεν πέτυχε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Αν και η απόδοση της Ferrari έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να μην είναι ικανοποιημένοι. Με τον πρώην και τωρινό teammate του να έχουν ήδη σημειώσει βάθρο στη σεζόν, τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Μονεγάσκο οδηγό.

Δείτε το μεγάλο τελικό για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles