spot_img

Χαρούμενος που επέστρεψε στο βάθρο ο Leclerc

O Charles Leclerc έμεινε ευχαριστημένος με την επιστροφή της Ferrari στο βάθρο των νικητών και τις αναβαθμίσεις του ιταλικού εργοστασίου.

Από τη δεύτερη θέση εκκίνησε ο Charles Leclerc το Grand Prix Αυστρίας και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Μονεγάσκος προσπάθησε να απειλήσει τον Max Verstappen, όμως η υπεροχή του Ολλανδού και της RB19 ήταν τέτοια που δεν του το επέτρεψε. Έτσι ο Leclerc τερμάτισε δεύτερος στα τελικά αποτελέσματα στο Red Bull Ring.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο οδηγός της Ferrari μίλησε για την απόδοσή του στο Grand Prix Αυστρίας.

«Πιστεύω πως σήμερα και την Παρασκευή μεγιστοποιήσαμε την απόδοσή μας. Το Σάββατο ήμουν εκτός ρυθμού. Χαίρομαι που επέστρεψα στο βάθρο, οι αναβαθμίσεις με έκαναν να νιώθω καλά στις συνθήκες που είχαμε και αυτό είναι θετικό για το μέλλον. Η ομάδα έκανε τέλεια δουλειά με τις αναβαθμίσεις, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας γιατί ο Φερστάπεν και ο Πέρεζ είχαν πολύ περισσότερη ταχύτητα από εμάς».

Για τη μάχη του στην εκκίνηση και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Verstappen, ο 25χρονος είπε.

«Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ στον ακάθαρτο αέρα και προσπάθησα να τον προσπεράσω για να έχω καλύτερη θέση στην πίστα. Ξέραμε πως στον αγώνα θα ήταν δύσκολο να κρατήσω πίσω μου τον Φερστάπεν με το ρυθμό που είχε αλλά προσπάθησα. Τουλάχιστον επέστρεψα στο βάθρο, το οποίο είναι καλό. Είχα μερικούς δύσκολους αγώνες».

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #117 για τον κόσμο της Formula 1. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles