spot_img

Davidson: «Ο Hamilton θέλει να διαλύσει τον Verstappen»

Σύμφωνα με τον πρώην οδηγό της Formula 1, Anthony Davidson, ο Lewis Hamilton θα θέλει να εξιλεωθεί μ’ έναν Παγκόσμιο Τίτλο, μετά το αίσθημα πως του τον έκλεψαν στο περσινό GP Άμπου Ντάμπι.

Ο Lewis Hamilton φαινόταν να είχε το πάνω χέρι στον περσινό τελευταίο αγώνα της σεζόν και φάνταζε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Ωστόσο, το ατύχημα του Nicholas Latifi, μαζί με τους αμφιλεγόμενους χειρισμούς του καθεστώτος αυτοκινήτου ασφαλείας από πλευράς Michael Masi (πρώην Διευθυντής Αγώνων), ανέτρεψαν την κατάταξη. Ο Max Verstappen προσπέρασε τον Βρετανό και κατέκτησε το πρώτο Πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Ο Magnussen θα είναι ο δεύτερος οδηγός της Haas για το 2022

Ο Hamilton απομακρύνθηκε για αρκετό καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως επέστρεψε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν και, μεταξύ άλλων, έκανε την εξής σύντομη δήλωση:

Εάν νομίζετε πως ό,τι είδατε στο τέλος της περσινής χρονιάς ήταν το καλύτερό μου, περιμένετε να δείτε φέτος.

Λαμβάνοντας υπόψη του αυτή τη δήλωση, ο Anthony Davidson προειδοποίησε για το πόσο ανταγωνιστικός θα είναι το 2022 ο Lewis Hamilton. Ο συμπατριώτης του 7-φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή διαθέτει ρόλο στο τμήμα προσομοιωτή της Mercedes, παράλληλα με τα καθήκοντά του στο Sky Sports F1 ως αναλυτής. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Davidson:

Όταν ακούγεται μία τέτοια πρόταση από τον Lewis Hamilton, οφείλεις να δώσεις την ανάλογη προσοχή. Σίγουρα ανυπομονεί να κερδίσει αυτό το πράγμα (Πρωτάθλημα) μία και καλή, νομίζω πως θα είναι δύσκολο να τον νικήσει κάποιος. Σίγουρα ξεκινά τη φετινή σεζόν με μία άκρως θετική αύρα.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream με την ανάλυση των χειμερινών δοκιμών της Βαρκελώνης και την ανάλυση της Red Bull RB18.

Ο Davidson έκανε μία σύντομη αναφορά για τις σχέσεις του Lewis Hamilton και του Max Verstappen:

Δεν υπάρχει τίποτα που να επιθυμεί περισσότερο ο Lewis αυτή τη σεζόν από το να διαλύσει τον Max. Ας μη φοβόμαστε να το πούμε, νιώθει πως τον έκλεψαν με βάση τα όσα συνέβησαν πέρυσι στο Άμπου Ντάμπι. Θα ήθελε (ο Hamilton) να διαθέτει ένα κυρίαρχο μονοθέσιο και δεν θα θέλει να συναντηθεί καθόλου με τον Max στην πίστα, είμαι σίγουρος. Θέλει απλά ν’ απομακρύνεται γρήγορα, να «χάνεται» μπροστά από τους υπόλοιπους οδηγούς και να κατακτήσει το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημά του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε ο Lewis Hamilton το Πρωτάθλημα οδηγών το 2021 σίγουρα αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για την ψυχολογία του. Ωστόσο, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως μπορεί ν’ ανακάμψει από μία τέτοια κατάσταση και να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Η σεζόν εκκινεί στις 20 Μαρτίου με το GP Μπαχρέιν και θα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της F1, με 23 αγώνες.

Δείτε το GP Μπαχρέιν για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles