spot_img

Δείτε το grid του Grand Prix Βραζιλίας

Δείτε πώς θα παραταχθούν τα μονοθέσια της Formula 1 στο grid του Grand Prix Βραζιλίας το οποίο ξεκινά σε λίγη ώρα.

Λίγες στιγμές απέμειναν για την εκκίνηση του Grand Prix Βραζιλίας. Ο εικοστός αγώνας της φετινής χρονιάς της Formula 1 αναμένεται με αγωνία και οι κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής μας προσέφεραν μια παράξενη σειρά εκκίνησης. Όλα είναι ανοικτά πλέον για τη μάχη στο Ιντερλάγκος, που θα είναι διάρκειας 71 γύρων.

Από θέση ισχύος στον αγώνα θα εκκινήσει ο Max Verstappen. Ο Ολλανδός κατέκτησε την 11η pole στο 2023 και θέλει να τη μετουσιώσει στη 17η νίκη στη σεζόν. Δεν θα είναι όμως απλό, καθώς δίπλα του θα έχει τον Charles Leclerc, ο οποίος θέλει την πρωτιά με τη Ferrari.

Πίσω τους θα είναι οι οδηγοί της Aston Martin, Lance Stroll και Fernando Alonso. Αμφότεροι θέλουν μια καλή εμφάνιση, ενώ ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δώσουμε στον Καναδό, ο οποίος κάνει εντυπωσιακές εκκινήσεις. Ο Lewis Hamilton πίσω τους θα κοιτάξει να επιτεθεί αμέσως, ενώ ο Lando Norris από την 6η θέση ψάχνει ακόμη έναν τερματισμό στο βάθρο.

Στην τέταρτη σειρά θα συναντήσουμε τους Carlos Sainz και George Russell, με τον οδηγό της Mercedes να είναι ένας εκ των τριών που πήραν ποινή μετά τις κατατακτήριες δοκιμές. Στις θέσεις 9 και 10 βρίσκονται οι Sergio Perez και Oscar Piastri, οι οποίοι έχουν ως στόχο να ανέβουν ψηλά στην κατάταξη.

Grid

Η στρατηγική αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς η φθορά των ελαστικών στο Ιντερλάγκος είναι μεγάλη.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #128 για τη Formula 1 με την ανάλυση του GP Μεξικού με ένα κλικ εδώ. 

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord
Πηγή: Gazzetta.gr

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles