spot_img

Δεν έχει αποφασιστεί ο αντικαταστάτης του Alonso για το Μονακό

Ο εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Zak Brown, λέει πως η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα αντικαταστάτη για τον Fernando Alonso.

Ο Ισπανός οδηγός της Βρετανικής ομάδας, θα αγωνιστεί στο Indianapolis 500 και όχι στο GP του Μονακό, κίνηση που εξέπληξε τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο πρωταθλητής του 2009, Jenson Button, έχει συμβόλαιο με την McLaren, όμως η όποια συμφωνία έγινε με τον Ron Dennis πριν το τέλος του 2016. Ωστόσο, ο Βρετανός δεν έχει οδηγήσει το φετινό μονοθέσιο, ενώ φήμες αναφέρουν πως δεν έχει περάσει ούτε λεπτό στον προσομοιωτή της ομάδας στο MTC.

O Brown δήλωσε:

«Ο αντικαταστάτης του Fernando δεν έχει αποφασιστεί. Οι συζητήσεις έχουν λάβει χώρα, αλλά έχουμε μερικές επιλογές, θα πούμε ποιος είναι όταν θα ξέρουμε. Ο Eric[Boullier] τρέχει την ομάδα και είναι υπεύθυνος για το ποιος θα μπει στο μονοθέσιο και πιστεύω θα είναι εδώ το σ/κ[Μπαχρέιν] οπότε το δουλεύει. Δεν θα ήθελα να μοιραστώ τις συζητήσεις που έχει και με ποιον».

Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Alonso, θα ήταν ιδανικό να κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα την επόμενη εβδομάδα στο τεστ που θα πραγματοποιηθεί στο Μπαχρέιν. Όμως, ο Brown ξεκαθάρισε πως πρωτεραιότητα για την ομάδα είναι να βάλει όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορεί ο Vandoorne.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles