spot_img

Lorenzo: «Δεν έχω συνηθίσει να ξεκινώ από τόσο πίσω»

Ο Jorge Lorenzo ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εμφάνιση στην Αργεντινή, καθώς δεν μπόρεσε να δείξει την βελτίωση της Ducati.

O Ισπανός αναβάτης της Ιταλικής εταιρίας τέθηκε εκτός αγώνα στην πρώτη στροφή, μετά από επαφή που είχε με τον Andrea Iannone.

Ο Lorenzo ήταν απογοητευμένος με την εξέλιξη αυτή, με την Ducati να έχει ένα εφιαλτικό GP, καθώς και ο Andrea Dovizioso είχε πτώση.

«Έκανα καλή αρχή και κέρδισα 4-5 θέσεις, όμως στην πρώτη στροφή επικράτησε χάος. Ο Iannone φρέναρε λίγο… δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς. Τον ακούμπησα και ήμουν τυχερός που δεν τραυματίστηκα τελικά. Δεν έχω συνηθίσει να ξεκινώ από τόσο πίσω… Ήταν ένα θετικό σ/κ και καταφέραμε και κάναμε κάποιες αλλαγές και βελτιωθήκαμε στα φρένα, όμως δεν το δείξαμε αυτό στην πράξη και γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος. Στο ζέσταμα τα είχα πάει καλά. Δεν ήμουν εξαιρετικά γρήγορος, αλλά ήμουν σταθερός που ποτέ μέχρι τότε δεν ήμουν. Συνήθιζα τη νέα θέση οδήγησης, που είναι καλύτερη, και οδηγούσα χρησιμοποιώντας περισσότερο το πίσω φρένο. Βρήκαμε ποια είναι η σωστή κατεύθυνση, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να το δείξουμε αυτό στον αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles