spot_img

Δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματα της W08 η Mercedes

Παρά το πρώτο 1-2 της σεζόν στον Καναδά, η Mercedes πιστεύει πως έχει πολλά ερωτήματα να απαντήσει σχετικά με το φετινό της μονοθέσιο.

Το GP Καναδά ήταν το καλύτερο φετινό για τους πρωταθλητές, καθώς με ένα εφιαλτικό GP στο Μονακό ήρθε η λύτρωση. Μετά από έναν απίστευτο χρόνο στο Q3, ο Lewis Hamilton πήρε μια επιβλητική νίκη και μείωσε τη διαφορά από τον Sebastian Vettel στη βαθμολογία. Από την άλλη, ο Valtteri Bottas έκανε αυτό που έπρεπε και ολοκλήρωσε το απόλυτο για την Mercedes.

Μπορεί όμως να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών, όμως η γερμανική ομάδα έχει ακόμα προβλήματα με το μονοθέσιο, που της έχουν κοστίσει φέτος. Σύμφωνα με τον Too Wolff, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά σχετικά με το μονοθέσιο.

Μπορεί να είχαν παρόμοιο set-up, η πρόσφυση του Lewis αυξανόταν, ενώ του Valtteri μειωνόταν. Δίχως κάποιον προφανή λόγο. Υπάρχουν μερικά ερωτηματικά, όμως πρέπει να τα ξεπεράσουμε.

Ο Αυστριακός πιστεύει πως τα πράγματα στο Αζερμπαϊτζάν δεν θα είναι καλύτερα, αλλά πιστεύει πως θα δώσουν μάχη με την Ferrari.

Θα είναι ακόμα μία δύσκολη κατάσταση. Πέρυσι ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, τελείως διαφορετικός και προς το παρόν πρέπει να συνεχίσουμε αγώνα με τον αγώνα, να μείνουμε ήρεμοι και να μαζεύουμε βαθμούς. Θα υπάρχουν καλά σ/κ, πολύ καλά σ/κ και θα υπάρχουν τα περίεργα και κακά σ/κ. Εμείς είχαμε στο Μονακό και η Ferrari στον Καναδά. Όσο περισσότερα δεδομένα μαζεύεις, τόσο περισσότερα καταλαβαίνεις. Το είδαμε πέρυσι και γίναμε πιο δυνατοί.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles