spot_img

Δεν εκπλήσσεται με τη διαφορά η Red Bull

O Christian Horner πιστεύει πως η πίστα του Sochi δεν ταίριαξε ποτέ με το μονοθέσιο των «ταύρων», με τη διαφορά από την κορυφή να μην τον εκπλήσσει.

Η Αυστριακή ομάδα είδε τον Daniel Ricciardo να καταλαμβάνει την θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του GP Ρωσίας. Όμως, η διαφορά από την pole position αυξήθηκε σε σχέση με τους πρώτους τρεις αγώνες.

Ωστόσο αυτό, δεν φαίνεται να αποτελεί έκπληξη για τον Horner.

«Αν δούμε τι έγινε πέρυσι, θα δούμε πως ήμασταν και πάλι 2 δευτερόλεπτα πίσω. Οπότε νομίζω πως αυτή η πίστα δείχνει τις αδυναμίες μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Η 5η θέση είναι καλύτερη που είχαμε ποτέ σε αυτή τη πίστα. Αλλά δείχνει πως δεν είναι από τα δυνατά μας σιρκουί».

Η μικρή διαφορά από την εργοστασιακή ομάδα της Renault δημιούργησε κάποιες φήμες που θέλουν τη Γαλλική ομάδα να έχει ειδικές χαρτογραφίσεις για τις κατατακτήριες.

«Ελπίζουμε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Θα ήμουν πολύ έκπληκτος αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Έχουμε δει αρκετές φορές πως η Renault είναι καλή στις κατατακτήριες, αλλά στον αγώνα εξαφανίζεται. Προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τα δύο αυτά στοιχεία, κατατακτήριες και αγώνα».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles