spot_img

Διαφωνεί με την FiA ο Sainz για τη διαφορά των κινητήρων

Ο Carlos Sainz Jr. παραλίγο να το ρίξει στα γέλια με τα λεγόμενα της FiA πως οι κινητήρες των Mercedes, Ferrari και Renault έχουν διαφορά 0.3s.

Ο Ισπανός οδηγός της Toro Rosso έχει στη πλάτη του τον κινητήρα της Renault τη φετινή σεζόν. Ο Sainz όταν έμαθε την έκθεση της FiA για τη διαφορά μεταξύ των τριών κορυφαίων κινητήρων στο grid, του ήρθε να γελάσει.

Σύμφωνα με την FiA, μετά από ανάλυση δεδομένων και προσομοίωση στην πίστα της Βαρκελώνης, είδε πως η διαφορά στους κινητήρες είναι μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου.

«Είδα μερικές ειδήσεις αυτή την εβδομάδα πως η FiA έβγαλε μια έκθεση ότι οι κινητήρες έχουν τρία δέκατα διαφορά και παραλίγο να κάνω ανάρτηση στο Twitter γελώντας με αυτό. Και μετά ο Perez είπε “ναι, είναι αλήθεια, είναι αλήθεια” και παραλίγο να γελάσω. Νομίζω πως και ο Max[Verstappen] επίσης πήγε να γελάσει».

Ο Sainz είπε πως η Renault έχει κάνει πρόοδο, αλλά όχι τόσο μεγάλη όσο υποστηρίζει η FiA.

«Έχουμε κάνει πρόοδο. Η Renault έχει κάνει πρόοδο. Αν δεν είχε κάνει, τότε ο Hulkenberg δεν θα ήταν εκεί που είναι αλλά σίγουρα δεν είμαστε πιο κοντά από μισό δευτερόλεπτο σε σύγκριση με την Mercedes, ειδικά στις κατατακτήριες. Στον αγώνα δεν είναι τόσο άσχημα, αλλά στις κατατακτήριες η Mercedes έχει διαφορά μισό δευτερόλεπτο ή παραπάνω».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles