spot_img

Δεν επιστρέφει στην Aragon o Marquez

O Marc Marquez δεν θα επιστρέψει στον αγώνα της Αραγονίας, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις και φήμες των τελευταίων ημερών.

Η Repsol Honda θα συνεχίσει για τον επόμενο αγώνα τουλάχιστον στο δίδυμο Alex Marquez και Stefan Bradl. Οι Πρωταθλητές, θα συνεχίσουν δίχως τον αστέρα τους, ο οποίος αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του τον Ιούλιο. Ο Marquez είχε σφοδρή πτώση στην Jerez όπου τον έχει αφήσει εκτός δράσης για μήνες. Ως αποτέλεσμα, βλέπει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει τον 9ο Τίτλο της καριέρας του.

Οι επόμενοι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στη πίστα της Aragon. Αυτό είναι ένα back-to-back στη πίστα αυτή, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν θα δούμε σύντομα τον Marquez. Επιπλέον, νωρίτερα μέσα στον μήνα είχε δηλώσει πως θέλει να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Είμαι στο σημείο όπου αρχίζω να νιώθω μεγάλη πρόοδο με το σώμα μου. Κάθε ημέρα, κάθε εβδομάδα αισθάνομαι κάτι διαφορετικό. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολες, διότι δεν ένιωθα τίποτα. Καμία βελτίωση. Αλλά τώρα που αισθάνομαι, μπορώ να κάνω ασκήσεις. Έχω επιστρέψει στο γυμναστήριο. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Αλλά ξέρω πως είμαι κοντά να δοκιμάσω ξανά μοτοσυκλέτα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορώ να δοκιμάσω σε δύο εβδομάδες ή σε δύο μήνες. Το σώμα μου θα απαντήσει αυτό.

Ο αγώνας της Aragon είναι άκρως σημαντικός, διότι μετά το τέλος του επίσημα ο Marquez μένει εκτός μάχης διεκδίκησης του Τίτλου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles