spot_img

Renault: «O Alonso είναι καρχαρίας»

Ο επικεφαλής της Renault Sport, Cyril Abiteboul, δηλώνει εντυπωσιασμένος από την προσέγγιση του Fernando Alonso ενόψει 2021.

Ο Ισπανός συμφώνησε νωρίτερα στη σεζόν για συμβόλαιο της τάξεως των δύο ετών. Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα επιστρέψει στην F1 μετά από μια απουσία δύο ετών. Μάλιστα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο, με την ομάδα δηλαδή που κέρδισε τα δύο του Πρωταθλήματα.

Η απόδοση της ομάδας στο GP Άιφελ εξίταρε τον Alonso, o οποίος επικοινωνούσε συνεχώς με τους ανθρώπους της Renault. Το βάθρο που κατέκτησε ο Daniel Ricciardo ήταν το πρώτο της ομάδας από το 2015. Επίσης ήταν το πρώτο για την Renault μετά το 2011.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα, 13 Οκτωβρίου στην F1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ο Abiteboul, ο οποίος ετοιμάζεται για το τατουάζ του, μίλησε για την κίνηση του Alonso και δήλωσε ενθουσιασμένος.

Είμαι εντυπωσιασμένος από το ενδιαφέρον που εκδηλώνει. Λάβαμε μηνύματα του πριν τον αγώνα, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του. Όταν ήρθε στην ομάδα, κάναμε τις ανακοινώσεις και όλο το ενδιαφέρον ήταν για το 2022. Όσο προχωράει όμως η σεζόν και βελτιώνεται το μονοθέσιο, ο Alonso ενδιαφέρεται πολύ για το 2021. Ο Alonso είναι καρχαρίας. Από τη στιγμή που μυρίζεται αίμα θέλει να επιτεθεί. Αυτό βλέπω, έναν καρχαρία. Πεινασμένο. Και ανυπομονώ να το δω εμπράκτως.

Αυτή τη στιγμή, ο Alonso βρίσκεται με την ομάδα της Renault στη Βαρκελώνη. Πραγματοποιεί δοκιμές με το μονοθέσιο του 2020 στο Circuit de Catalunya, στην προετοιμασία του για το 2021. Έχει ήδη ξοδέψει αρκετές ώρες στον προσομοιωτή και είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Ο μεγάλος στόχος είναι το 2022 φυσικά με την τεράστια αλλαγή των Τεχνικών Κανονισμών της F1. Από την επόμενη χρονιά, η Renault θα μετονομαστεί σε Alpine και θα ντυθεί στα παραδοσιακά μπλε χρώματά της.

Μην χάσετε την εκπομπή “Slipstream” σήμερα στις 18:00μμ από το κανάλι μας στο youtube. Μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles