spot_img

Δεν είναι αρκετή η βελτίωση αλα 2016 για τον Alonso

O Fernando Alonso δεν πιστεύει πως η McLaren Honda έχει αντιδράσει όπως θα έπρεπε, εκτός αν μάχεται για τις 5 πρώτες θέσεις.

Ο Ισπανός βρέθηκε στη 12η θέση στο FP2 του GP Αυστραλίας, με την Honda να κάνει σημαντικά βήματα προόδου για την βελτίωση της απόδοσης και της αξιοπιστίας. Αυτό φάνηκε από τους γύρους που έκαναν οι οδηγοί της McLaren, παρά το γεγονός πως ο Alonso πέρασε αρκετή ώρα στα pit στη δεύτερη περίοδο.

Ο Ισπανός όμως, δήλωσε πως αν η ομάδα του μάχεται για τις ίδιες θέσεις με το 2016, σημαίνει πως δεν έχει κάνει τα απαραίτητα βήματα προόδου που έπρεπε να έχουν γίνει.

«Όλοι δουλεύουν για να βελτιωθεί η κατάσταση. Φέραμε καινούρια μέρη για το μονοθέσιο. Αλλά με την αλλαγή των κανονισμών έπρεπε να είμαστε εμείς που θα πιάναμε την MercedeS, είναι μια χρυσή ευκαιρία οπότε πρέπει να είμαστε πιο ψηλά. Πέρυσι μαχόμασταν να μπούμε στο Q3 και τουλάχιστον στο 50% ήμασταν στη πρώτη 10άδα και στο άλλο 50% ήμασταν πολύ κοντά».

Παρά όμως τη βελτίωση της κατάστασης, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν περιμένει κάποιο καλό αποτέλεσμα και και κρατάει μία συντηρητική προσέγγιση για τον αγώνα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles