spot_img

Δεν θα είναι εύκολο το GP του Qatar για τον Rossi

O Valentino Rossi, δήλωσε πως πρέπει να δουλέψει σκληρά για να μπορέσει να βρεθεί στις 5 πρώτες θέσεις του εναρκτήριου αγώνα του Moto GP για το 2017.

Παρά το γεγονός πως ο Maverick Vinales έχει δείξει εξαιρετικά βήματα με την νέα του ομάδα, ο Valentino Rossi έχει ολοκληρώσει τα χειμερινά τεστ σε Μαλαισία και Κατάρ στην 6η θέση. Επιπλέον, στο τεστ του Philip Island, o «Γιατρός» ήταν μόλις στην 12ος.

Όταν ρωτήθηκε για την διαφορά του με τον νέο του team mate, o Ιταλός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έθεσε ως πρωταρχικό στόχο να βρεθεί στην πρώτη 5άδα.

«Είναι πάντα δύσκολο να δεις που είμαστε καθώς η κατάσταση αλλάζει συνεχώς. Υπάρχει πάντα μια εξέλιξη σε κάθε τεστ και στο Κατάρ, το τελευταίο stint του Maverick ήταν εντυπωσιακό. Πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά σε ρυθμό αγώνα για να είμαστε στις 5 πρώτες θέσεις. Πρέπει να μείνουμε σε αυτό το γκρουπ. Είχα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και πρέπει να βελτιώσουμε».

Ο Rossi πιστεύει πως θα έχει τον ίδιο ανταγωνισμό που είχε το 2016 και δεν αποκλείει νίκες από την Yamaha, Ducati, Honda και Suzuki.

«Φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. Μπορεί να έχουμε έξι, επτά, οκτώ οδηγούς να μάχονται για νίκες και το πρωτάθλημα, κάτι που είναι σπουδαίο. Όλα είναι ανοικτά και φέτος είναι όλοι μπορούν να κερδίσουν».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles