spot_img

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας BMW X7

Λίγες ημέρες πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης, οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου SUVX7 iPerformance κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Το πρωτότυπο αυτό, θα αποτελέσει προάγγελος ενός νέου μοντέλου που θα αναπτύξει και εξελίξει η BMW και θα παρουσιάσει τα επόμενα δύο χρόνια. Η X7 όπως θα ονομάζεται, θα τοποθετηθεί πάνω από την X6 ως το κορυφαίο SUV της μάρκας, ενώ στη μάχη της αγοράς θα τεθεί απέναντι στην Mercedes GLS.

Από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, παρατηρούμε μια στιβαρή σχεδίαση σε ένα μεγάλου μεγέθους αυτοκίνητο. Το εμπρός μέρος έχει άκρως επιθετική σχεδίαση με άγριες διαθέσεις, LED φωτιστικά σώματα, με τους αεραγωγούς να είναι κάθετοι στον προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος παρατηρούμε τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολουθεί η BMW, μια μια λεπτή γραμμή από LED φώτα να κυριαρχεί σε όλο του το πλάτος, με πολύ ωραίες και εμφανής λεπτομέρειες στο πλάι της X7. Στο εσωτερικό μπορούμε να δούμε όλες τις μοντέρνες τεχνολογίες, αλλά κι εκείνες του μέλλοντος. Τα πάντα είναι ψηφιακά, με την κεντρική οθόνη να μην αποτελεί εξαίρεση, ενώ άκρως  θετικές εντυπώσεις προκαλεί το φουτουριστικό τιμόνι.

Πολλές από τις τεχνολογίες της X7 iPerformance θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής, αλλά και σε άλλα μοντέλα της εταιρίας μελλοντικά. Πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα δεν υπάρχουν ακόμα, όμως σύμφωνα με την ίδια την BMW, η X7 θα φέρει ένα plug-in υβριδικό σύνολο, παρόμοιο και πιο εξελιγμένο της 740e.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles