spot_img

Δοκιμές Μπαχρέιν 1η μέρα: Ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen ήταν ο πρωταγωνιστής στην εναρκτήρια ημέρα στις δοκιμές της F1 στις χειμερινές δοκιμές του Μπαχρέιν για τη Red Bull Racing, γράφοντας τον ταχύτερο γύρο.

Η Formula 1 επέστρεψε και μας υποδέχθηκε στην αγωνιστική σεζόν του 2023 στο Μπαχρέιν, με την πρώτη εκ των τριών ημερών χειμερινών δοκιμών. Η πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν φιλοξενεί το ένα και μοναδικό τεστ της σεζόν, μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα στην ίδια πίστα.

. O Ολλανδός βρήκε άμεσα ρυθμό με τη νέα RB19 και σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο 1:32,937 με τη C3 γόμα ελαστικών. Μάλιστα, ήταν ο μόνος που έτρεξε και στις δύο περιόδους, σημειώνοντας συνολικά 135 γύρους.

Ακούστε την εκπομπή Slipstream #107 για τον κόσμο της Formula 1.

Στη 2η θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο στην πρώτη του εμφάνιση με την Aston Martin AMR23. O Ισπανός, παρά τα προβλήματα στην αρχή του απογευματινού σκέλους, πίεσε και λίγο έλλειψε να πάρει εκείνος την 1η θέση. Μαζί με τον Φελίπε Ντρούγκοβις, που αντικαθιστά τον Λανς Στρολ, σημείωσαν 100 γύρους για τη βρετανική ομάδα.

Η Scuderia Ferrari είχε μια πολύ εποικοδομητική ημέρα. Οι Carlos Sainz και Charles Leclerc βρέθηκαν στις θέσεις 3 και 4, συμπληρώνοντας 130 γύρους. Στην 5η θέση ήταν ο Lando Norris της McLaren, o οποίος δοκίμασε να πιέσει στα τελευταία λεπτά, δίχως όμως να εντυπωσιάσει. Η βρετανική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με τους οδηγούς της να συμπληρώνουν 100 γύρους.

Η Mercedes-AMG είχε μια αρκετά ήσυχη πρώτη ημέρα δοκιμών. Ο Lewis Hamilton είχε τον 6ο ταχύτερο χρόνο και μαζί με τον George Russell ολοκλήρωσαν 150 γύρους με τη νέα W14.

Εντός της πρώτης 10άδας ήταν οι οδηγοί της Williams, διανύοντας σε συνδυασμό τον εντυπωσιακό αριθμό των 150 γύρων. Η Alfa Romeo κατέγραψε επίσης 120 γύρους, η Haas 120 γύρους και η Scuderia AlphaTauri 120 γύρους.

Η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή, 24/2, με τη δεύτερη ημέρα χειμερινών δοκιμών. Η έναρξη του πρωινού σκέλους είναι προγραμματισμένη για τις 9:00 ώρα Ελλάδος.

Αποτελέσματα Δοκιμές Μπαχρέιν 1η Ημέρα

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
  • Ακούστε τις εκπομπές μας στο Spotify
  • Μπείτε στον server μας στο Discord

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles