spot_img

Δοκιμές Ουγγαρίας D1 (Απόγευμα): Ferrari και Leclerc ο ταχύτερος συνδυασμός

O Charles Leclerc ολοκλήρωσε τη πρώτη από τις δύο ημέρες δοκιμών στο Hungaroring στη κορυφή των χρόνων, σε μία θετική ημέρα για τον ίδιο και την Ferrari.

Ο Μονεγάσκος σημείωσε τον ταχύτερο γύρο της ημέρας στο τέλος της 8ης ώρας δοκιμών. Με την soft γόμα ελαστικών, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Formula 2, έγραψε το 1:17.746 και βρέθηκε στην 1η θέση με 98 γύρους συνολικά. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Stoffel Vandoorne για την McLaren, με τον Βέλγο να είναι μόλις 0.088s πίσω από τον οδηγό της Ferrari, γράφοντας 70 γύρους. Πολύ θετική ημέρα για την βρετανική ομάδα, στη προσπάθειά της για να βελτιωθεί αγωνιστικά.

Ο Valtteri Bottas ολοκλήρωσε στην 3η θέση, 1.031s πίσω από την κορυφή. Ο Φινλανδός κάνει δοκιμές με τα ελαστικά της Pirelli για το 2018 και συνολικά έκανε 155 γύρους την πρώτη ημέρα.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο George Russel σε μια πετυχημένη πρώτη ημέρα για τον νεαρό οδηγό της Mercedes. Στην πρώτη του εμφάνιση με μονοθέσιο F1, o Βρετανός ήταν 1.4s πιο αργός από τον Leclerc και σημείωσε συνολικά 112 γύρους. Στην 5η θέση βρέθηκε ο Lance Stroll με 131 γύρους, ενώ πίσω του ήταν ο Nikita Mazepi της Force India με 52 γύρους συνολικά.

O Nicholas Latifi ολοκλήρωσε στην 7η θέση, με τον Καναδό οδηγό της Renault να γράφει μόλις 49 γύρους, τους λιγότερους της ημέρας. Πίσω του βρέθηκε ο βελτιωμένος Sean Gelael με 95 γύρους για την Toro Rosso.

O Lucas Auer που οδήγησε το απόγευμα για την Force India για πρώτη φορά, πραγματοποίησε 49 γύρους, με τον ταχύτερό του, να είναι 2.8s πιο αργός από εκείνον του Leclerc. O Santino Ferrucci είχε μια πολύ καλή ημέρα για την Haas με 94 γύρους, με τον Verstappen να είναι 11ος και τον Gustav Malja που οδήγησε για την Sauber να είναι στη τελευταία θέση της κατάταξης 3.7s μακριά από τη κορυφή.

Αποτελέσματα πρώτης ημέρας

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles