spot_img

Vettel: «Ειλικρινά είναι αυτό που ονειρεύομαι»

Ο Sebastian Vettel οδεύει προς το δεύτερο μισό της σεζόν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Γερμανός πήγε στην Ουγγαρία με 1 βαθμό διαφορά από τον Lewis Hamilton στο πρωτάθλημα. Ο Γερμανός, πήρε την pole position το Σάββατο στις κατατακτήριες και τη μετουσίωσε σε νίκη την Κυριακή στον αγώνα.

Με αυτή την εξέλιξη, ο Vettel άνοιξε τη διαφορά στη βαθμολογία στους 14 βαθμούς και αυτό είναι κάτι το οποίο τον κάνει πολύ χαρούμενο. Όταν ρωτήθηκε για την φετινή σεζόν, ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής απάντησε.

Ειλικρινά είναι αυτό που ονειρεύομαι. Θέλω να κερδίσω, οπότε εδώ είναι το μέρος που θέλω να είμαι [η κορυφή]. Η αποστολή μας είναι να επιστρέψουμε στη κορυφή, οπότε όπως είναι προφανές έχουμε μια σπουδαία χρονιά. Είμαι μόλις 2.5 χρόνια στην ομάδα. Τον χειμώνα ήμασταν η ομάδα που έκανε τη λιγότερη φασαρία πιστεύω. Είμαι χαρούμενος που δουλέψαμε, μείναμε προσηλωμένοι στους εαυτούς μας και κάναμε φανταστική δουλειά. Έχουμε ένα σπουδαίο μονοθέσιο.

Οι δηλώσεις αυτές ίσως δεν είναι τυχαίες. Ο Vettel δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την Ferrari, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Οι θετικές δηλώσεις όμως, φαίνεται να μαρτυρούν πως ο Γερμανός θα παραμείνει στα “κόκκινα”. Η ανακοίνωση του οδηγικού δίδυμου της Ferrari θα γίνει στα πλαίσια του Ιταλικού GP.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles