spot_img

Δοκιμές στο Ring για τη κορυφαία έκδοση της BMW M8

H BMW βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών της πιο δυναμικής έκδοσης της M8, η οποία αποτυπώθηκε στον φακό να γυρνάει μέσα στη Πράσινη Κόλαση.

Η γερμανική εταιρία περνά στη δεύτερη φάση της παραγωγής του τελευταίου της μοντέλου που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Η γκάμα της M8 έχει ολοκληρωθεί με τη παρουσίαση της cabrio έκδοσης και τώρα ήρθε η ώρα της προώθησης εκδόσεων με διαφορετικούς κινητήρες και σχεδιασμό.

Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, η πρώτη M8 που θα δούμε να κυκλοφορεί θα είναι η κορυφαία όσον αναφορά επιδόσεις. Θα φορά τον V8 turbo κινητήρα 4.000cc και θα έχει απόδοση πάνω από 600 ίππους. Το γεγονός πως είναι γεμάτη από καμουφλάζ, μαρτυρά το γεγονός ό,τι στιλιστικά θα διαφέρει όπως γίνεται με όλα τα μοντέλα Μ. Οι προφυλακτήρες θα είναι πιο επιθετικά σχεδιασμένοι τόσο στο εμπρός αλλά και το πίσω μέρος, ενώ η τετραπλή απόληξη εξατμίσεων ολοκληρώνουν το αριστούργημα της εταιρίας.

Μόνο λίγοι μήνες έμειναν ώστε να αποκαλυφθεί και επίσημα η νέα M8, ενώ μέσα στο 2019 θα δούμε και την Grand Coupe έκδοση, που θα περάσει από τα χεράκια της M το 2020.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles