spot_img

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη Yamaha

O επικεφαλής της Yamaha, Lin Jarvis, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του έχει ξεκινήσει να κάνει μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα συνεχιστούν και το 2019.

Η πορεία της ιαπωνικής ομάδας ήταν πολύ μέτρια τη φετινή σεζόν, με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα χάρη στον Maverick Vinales στην Αυστραλία. Ο Βρετανός ήδη έχει προαναγγείλει ότι θα υπάρξει αναδιοργάνωση στο εσωτερικό της ομάδας και έρχεται τώρα να μοιραστεί επιπλέον πληροφορίες.

Το 2019 θα έχουμε περισσότερους και θα προσλάβουμε και νέους μηχανικούς. χουμε κάνει πάμπολλες συναντήσεις για να βρούμε το δρόμο μας. Ακόμα απέχουμε πολύ από το επίπεδο που θέλουμε να είμαστε. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για το 2019. Η νίκη μας στην Αυστραλία δεν σημαίνει ότι όλοι τώρα θα χαλαρώσουμε και θα πούμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή. Το αντίθετο.

Όταν ρωτήθηκε για συγκεκριμένες αλλαγές μέσα στην αγωνιστική ομάδα, έδωσε μερικές απαντήσεις, αλλά όχι όμως όλες όσες θα θέλαμε.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Για παράδειγμα ο Maverick θα έχει νέο αρχιμηχανικό και νέο coach. Αυτές είναι δυο σημαντικές αλλαγές. Αλλά θα γίνουν και άλλες αλλαγές μέσα στον Οργανισμό μας αλλά και στον τρόπο που θα λύνουμε τα όποια προβλήματα. Θα φέρουμε μηχανικούς και από την Yamaha και από αλλού. Θα έχουμε αυξημένο ανθρώπινο δυναμικό στην Ιαπωνία. Στην Ευρώπη έχουμε αλλάξει κάποιες προτεραιότητες κι ευθύνες ορισμένων ανθρώπων μας, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε κι εκεί περισσότερους ανθρώπους. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα έχουμε περισσότερους μηχανικούς και θα προσλάβουμε καινούργιους μηχανικούς, αλλά δεν μπορώ να σας πω σε ποιους τομείς

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles