spot_img

Domenicali: «Ο Hamilton δεν μου αποκάλυψε αν θα ανανεώσει»

Ο νέος CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, δήλωσε πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποιο θα είναι φέτος το μέλλον του Lewis Hamilton.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ακόμα δεν έρθει σε συμφωνία με την Mercedes για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Οι φήμες που έχουν διαρρεύσει είναι πολλές, με το ρολόι πλέον να μετράει αντίστροφα έως την έναρξη των χειμερινών δοκιμών. Από μεριά της, η ομάδα του Brackley δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Βρετανού.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο της Honda για ένα τελευταίο αντίο στην F1

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ανακοινώθηκε πως ο Domenicali θα αντικαταστήσει τον Chase Carey ως ο νέος CEO της F1. Τώρα ο Ιταλός μιλάει ανοιχτά για το μείζον θέμα που Hamilton, το οποίο απασχολεί έντονα τον κόσμο της F1.

Με τον Lewis μιλήσαμε την περίοδο των Χριστουγέννων. Μου είπε πως έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται, αλλά δεν μου αποκάλυψε εάν τελικά θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Mercedes. Θα έχει την ευκαιρία να γίνει από τους πιο ισχυρούς στον κόσμο και δεν αναφέρομαι μόνο στον χώρο της Formula 1. Μια ευκαιρία να αποκτήσει ένα ρόλο που θα ξεπεράσει τα όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τόσο στο παρόν όσον και μελλοντικά. Άλλο να είσαι απλά πρωταθλητής και άλλο να περνάς σε άλλη διάσταση. Γι’ αυτό πιστεύω και ελπίζω πως όλα θα λυθούν σύντομα.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο της F1.

Ο Ιταλός έκλεισε τις δηλώσεις του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο δυναμικό και τους οδηγούς που θα πλαισιώσουν την νέα αγωνιστική σεζόν.

Όλοι οι οδηγοί θα βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας. Πιστεύω η εικόνα και οι ικανότητές τους αντιπροσωπεύουν την ψυχή του αθλήματος. Δεν είναι απλά οδηγοί, αλλά εκπρόσωποι του οργανισμού και αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για το μέλλον της Formula 1. Ποτέ ξανά δεν είχαμε τόσο ικανούς οδηγούς να αγωνίζονται στην ίδια σεζόν. Υπάρχουν εκπληκτικοί νέοι οδηγοί, που καλούνται να σπάσουν τα τρομερά ρεκόρ του Lewis και θα είναι μεγάλη πρόκληση γι’ αυτούς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Δείτε τον αγώνα eSports του automotonews.gr, GP Αυστρίας.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles